Stream live uit

Studio Audivio

Onze volledig ingerichte en bemande studio staat voor je klaar. Plug en play.

Deze merken gingen je voor

Professionele studio omgeving

Dit kun je verwachten

Studio Audivio is gevestigd op steenworp afstand van Hilversum en bevindt zich op Landgoed Groot Kievitsdal. Perfect bereikbaar en van alle gemakken voorzien.

Betreed onze sfeervolle live-streaming studio. Of het nu gaat om een intieme zithoek of een talkshow opstelling met een grote tafel, onze veelzijdige studio biedt de perfecte setting voor elke productie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om publiek toe te voegen aan de mix. Kom binnen en laat jouw creativiteit stromen in onze unieke omgeving!

Niet de techniek, maar juist de mensen maken het verschil. Daar geloven wij bij Audio in. Onze getalenteerde en gepassioneerde technici zijn de drijvende kracht achter onze producties en zorgen ervoor dat elke opname tot in de puntjes verzorgd is. Van de verlichting en het geluid tot de camera-instellingen en de regie, onze technici zijn de sleutel tot het succes van onze studio. Met jarenlange ervaring en toewijding aan hun vak, zijn ze de reden waarom we elke keer weer een hoogwaardige productie kunnen afleveren.

Bij ons gaan vakmanschap en technologie hand in hand. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en software, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren in onze producties. Van de nieuwste camera’s en microfoons tot geavanceerde lichtsystemen en post-productie software, we investeren voortdurend in de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke productie-ervaring bieden. Met de perfecte combinatie van technologie en creativiteit, tillen we jouw producties naar een hoger niveau.

Bij ons krijg je niet alleen de beste technologie en getalenteerde technici, maar ook een complete service. Of je nu een productie wilt maken in onze eigen sfeervolle live-streaming studio of op locatie, wij bieden een totaaloplossing. Van de juiste apparatuur en vakkundige technici tot aan een volledig verzorgde catering, onze service is ontworpen om jouw productie soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zorgen wij ervoor dat elk aspect van jouw productie tot in de puntjes is geregeld.

case event evenement tinfabriek audiovisuele productie
Interview Audivio Daan Prins event evenement audiovisuele productie

Perfecte studio, complete service

Ben jij op zoek naar een professionele streaming studio voor jouw productie?

Heb je een evenement, conferentie of bedrijfspresentatie op locatie en wil je het live-streamen?

Wij komen ook bij jou op locatie!

Wij streamen naar jouw kanaal

Toepassingen

Studio voor elke gelegenheid

Boek nu onze studio voor je volgende evenement en maak indruk op je publiek. Laat ons je visie tot leven brengen!

Presentatie

Gebruik de studio voor een bedrijfspresentatie, waarbij je in een professionele en sfeervolle omgeving je boodschap overbrengt aan een publiek dat aanwezig is of online kijkt.

Webinar

Versterk je online aanwezigheid met onze professionele studio en stream je webinar in hoge kwaliteit en met de beste middelen. Bereik je doelgroep en deel kennis op een effectieve manier.

Publieke discussie

Organiseer openbare discussies over belangrijke kwesties, variërend van gezondheid en veiligheid tot beleidskwesties en sociale vraagstukken.

Social content

Wij nemen je stream op . Dit kun je inzetten als content op je social kanalen of voor specifieke communicatie doeleinden.

Dit zeggen onze klanten

Met de digitale support van Audivio voor livestreaming hebben we ervaren dat we zelfs nog meer klanten kunnen bereiken. De support van Audivio is heel goed, er wordt goed meegedacht en de kwaliteit van het geleverde eindproduct is heel professioneel. ook van onze klanten krijgen wij deze feedback. We zijn hier heel tevreden over.

Annemarie Basjes

Rabobank

Onlangs schakelde ik Audivio in voor de productie van een talkshow en was positief verrast. Enerzijds door de kwaliteit van de apparatuur die zij inzet en anderzijds door het personeel dat zeer pro-actief was in de samenwerking. Die service en kwaliteit heb je nodig om het programma succesvol uit te voeren en daarin is Audivio als bedrijf echt gegroeid. Daarom kan ik Audivio van harte aanbevelen als betrouwbare partner voor elke productie!

Paul Korpelshoek

Regiseur Q-Trackx

Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!

Tiny Dijkstra

Eventmanager MTH

Zo kan het ook

Liever je eigen streaming room?

Stream je veel of maak je veel eigen opnamen?  Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.

Hybride events

Met onze hybride oplossing kun je locatieonafhankelijk streamen, waardoor je meer flexibil bent in het organiseren van je evenement. Maak gebruik van onze hybride oplossing en maak indruk op je publiek door te streamen vanuit onze professionele studio en andere locaties tegelijkertijd. Bereik een breder publiek en vergroot je impact.

We helpen je snel verder

Onze streaming experts zitten klaar en je helpen je graag.