Vanaf heden te boeken voor een breed scala online video-uitzendingen, met een keuze uit 3 verschillende settings. Denk daarbij aan webinars, congressen, trainingen, branded borrels, toespraken, jaarvergaderingen en met de maand december in het vooruitzicht; (aangevuld met) muzikaal entertainment! Een online beleving die tijdens een periode van een tijdelijk ‘normaal’ toch ‘iets’ kan brengen met behulp van de beste techniek en professionele mensen.

Studio 1 

Ingericht voor webinars, congres settings, vergaderingen enz. Dat kan zijn een grote tafel, of juist een iets meer casual zithoek. Voorzien van perfecte uitlichting, sfeervolle aankleding, uitstekend geluid en overige gewenste voorzieningen.

Desgewenst kunnen we de studio ook voorzien van een greenscreen, zodat er met “maatwerk achtergronden” gewerkt kan worden.

Studio 2
Bedoeld voor Branded Borrels, eindejaarsfeest, receptie-setting enz. Compleet met DJ opstelling inclusief LED-schermen met daarop visuals en/of originele videoclips, eventueel aangevuld met eigen materiaal. Interactie met de DJ is mogelijk, om bijvoorbeeld aanvragen te doen.

 

Studio 3

 

Om echt uit te pakken! Een van Nederlands beste entertainment bands, Sonny’s Inc, een show in een prachtige setting met een 9-mans formatie. “Sonny’s Inc online” is interactief; men kan verzoeknummers aanvragen. Tevens kan het publiek thuis live worden toegesproken door bijvoorbeeld de directeur. En zo is iedereen dan toch een soort van ‘samen’. Eventueel kunnen we ook een borrelbox met uitnodiging voor u verzorgen, zodat het feest wel heel compleet wordt!

De studio’s en techniek kunnen per dagdeel geboekt worden, waarbij de beschikbaarheid is op basis van aanvraag. 

De dagdelen hebben een duur van 4 uur, te plannen binnen de volgende tijden:
8:00 – 13:00 uur, en van 14:00 tot 19:00 uur. Het is ook mogelijk dit laatste dagdeel op te schuiven, om er zodoende een avondprogramma van te maken.

Laten we op een positieve manier een mooie afsluiting van 2020 van maken! En dat kan uitstekend vanuit Studio Audivio!

Meer weten? Bel met 033-2852940, of mail naar studio@audivio.nl

Adres Studio Audivio
Voltaweg 23 (ingang via Edisonweg)
3752 LP Bunschoten

Eigenschappen studio’s:

* We brengen uitzendingen met 2 tot 4 camera’s in beeld
* De uitzendkwaliteit is, afhankelijk van het platform, Full HD
* De tafelsetting is geschikt voor 3 personen, op 1,5 meter. op aanvraag verzorgen we een grotere setting
* De uitlichting is van studio kwaliteit
* Alle sprekers krijgen een eigen microfoon
* Afkijkschermen zijn afwezig, evenals een klok met de actuele tijd
* Door de ruime opzet is het handhaven van 1,5 meter geen probleem
* Er is een aparte productieruimte aanwezig, voorzien van keuken 
* Voor artiesten is een omkleedruimte en douche beschikbaar
* Koffie/ thee en water is standaard aanwezig, optioneel verzorgen we fris en/of een borrrel na afloop

Referentie’s:

Rabobank: “op dit moment kunnen we als Rabobank geen bijeenkomsten op locatie meer organiseren voor onze klanten. Als alternatief hebben wij ervoor gekozen om via webinars onze klanten te informeren over verschillende relevante onderwerpen. Met de digitale support van Audivio voor livestreaming hebben we ervaren dat dit een prima alternatief is, waarmee we zelfs nog meer klanten kunnen bereiken. De support van Audivio is heel goed, er wordt goed meegedacht en de kwaliteit van het geleverde eindproduct is heel professioneel. ook van onze klanten krijgen wij deze feedback. We zijn hier heel tevreden over. Annemarie Basjes – directeur Vermogensmanagement Rabobank” 

BON: “De mannen van Audivio zijn niet voor een gat te vangen. Toen Nederland in lockdown ging konden we als Baarns Ondernemers Netwerk (BON) geen face2face bijeenkomsten houden. Voor Audivio geen probleem, zij regelden razendsnel een online bijeenkomst voor de hele vereniging. Een studio werd ingericht en wij konden als leden van het BON met elkaar in contact blijven. Top Gedaan!” Ben Heimensen – Voorzitter BON