E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Partner in Audiovisuele oplossingen

AV specialist AUDIVIO

Audivio is een hechte club professionals met een gedeelde passie voor licht, geluid en video. Die techniek fascineert ons tot in de kleinste details. We onderzoeken, tweaken en leren. En delen onze kennis dan weer met elkaar.
Succesvolle producties
0 +
AV specialisten
0 +
Jaar ervaring
0 +

Audiovisuele technici
die echt een stap verder gaan

Zo investeren we continu in de capaciteiten van onze toch al goede technici. Want ondanks de sterke aanwezigheid van techniek in ons vak, zijn wij ervan overtuigd dat niet de techniek, maar juist de technicus alle verschil maakt. Voor die échte vakmensen ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een gerust hart kun je de technische voorbereiding en uitvoering van licht, geluid en video aan ons overlaten. We nemen de lead en doen nooit concessies aan kwaliteit. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en verzekerd bent van een hoogwaardige productie of installatie.

En we gaan nog een stapje verder. Met onze ruime ervaring in installaties op locatie, evenementen en producties denken we graag met je mee. We inspireren met verrassende ideeën, helpen met praktische oplossingen en adviseren over kansen en valkuilen. Zo creëren we unieke belevingen die je publiek niet snel meer vergeet.

Onze kernwaarden

Communicatief

We zijn duidelijk over wat en hoe we de dingen doen. We communiceren helder en duidelijk en informeren onze klanten actief over de voortgang. Onze opdrachtgevers weten te allen tijde waar ze aan toe zijn en hoe de opdracht verloopt

Flexibel

Ons aanpassingsvermogen is hoog: wij kunnen snel schakelen en spelen moeiteloos in op de actualiteit. We zoeken actief naar oplossingen voor eventuele uitdagingen die op ons pad komen. Met onze flexibele houding bewegen we mee met de veranderde vraag of behoefte van de klant.

Betrouwbaar

We zijn te vertrouwen in de afspraken die we maken. Ontzorgen is een werkwoord dat we hoog in het vaandel hebben staan. We zijn servicegericht en verzorgen alles tot in de puntjes. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat elke opdracht met de grootst mogelijke zorg wordt gevoerd.

Passievol

Onze medewerkers hebben liefde voor het vak, en delen de passie om voor de hoogste kwaliteit te gaan. Een perfecte productie is ons ultieme doel, dat niet alleen de klant maar ook ons veel voldoening geeft.

Zorgvuldig

In alle opzichten gaan wij zorgvuldig om met informatie, gegevens én de wensen van onze klanten. Middels een strakke planning - waarin desgewenst aanpassingen kunnen worden gemaakt door de klant-en heldere communicatie garanderen wij de optimale kwaliteit..

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.