E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Geluid en beeld verzorging tbv een uitvaart

4 januari, 2014

Een uitvaart van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct, en goed geregeld moeten worden.

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk of wenselijk om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart plechtigheid, bijvoorbeeld in verschillende ruimtes. Ook kan de behoefte bestaan om (geluid- en/of video)opnamen te maken.

Ervaring

Audivio heeft ruime ervaring in het faciliteren van beeld en geluid t.b.v. uitvaarten. Wij werken in opdracht van verschillende uitvaartondernemingen, maar ook direct voor nabestaanden.

Bij een overlijden zullen we snel schakelen en, in samenspraak met u, de audiovisuele wensen in kaart brengen.

Voor meer informatie, bel met: 033-2852940. Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via onze calamiteitenlijn: 06-18501950

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.