E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

House4Pleasure exclusief voor uw bedrijfsfeest

29 december, 2013

Oktober 2013
Beste vrienden Pascal van Drie (3STYLE) en Hylke van Grinsven (HYL) zijn inmiddels ruim 2,5 jaar samen bezig met hun eigen concept House4Pleasure. Deze samenwerking is het logische gevolg van de vriendschap en de gedeelde liefde voor de House-muziek. Naast het organiseren van House-events zijn deze gepassioneerde DJ’s ook een dynamisch duo achter de draaitafels. Onder de naam H4P (Hylke4Pascal / House4Pleasure) bundelen zij hun krachten en enthousiasme tot een zeer energieke act. Met 4 draaitafels tot hun beschikking zorgen zij voor een totale house-ervaring die de jongens zelf Quality House Music noemen. Diverse stijlen zoals funk, soul, deep, tech en latin-house behoren tot hun kleurenpalet.

Naast technische vaardigheden is de interactie met het publiek een grote kwaliteit van H4P. De mannen hebben enorm veel plezier tijdens het draaien en dat is goed te zien. Daarnaast beschikt H4P over een groot aanpassingsvermogen om de wensen van uw event zo goed mogelijk in te vullen. Daarbij maakt het dus niet uit of uw evenement 50, 100 of 500 gasten heeft. De invulling van uw evenement (programma, aankleding, thema) kunnen altijd in nauw overleg met H4P en Audivio besproken worden. H4P is daarom de ideale act voor uw bedrijfs-evenement!

Boekingen
H4P is exclusief te boeken via Audivio.
Bel voor meer informatie met: 033-2852940

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.