E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Werken bij Audivio

Audivio is een sterk groeiend audiovisueel- en livestreaming bedrijf dat voor veel verschillende klanten werkt, zoals bekende automerken als Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti, voor de entertainmentbranche, en vele andere bedrijven. De omvang van onze projecten? 15 tot 50.000 man!

We hebben een klein gezellig team en hebben allemaal passie voor hetgeen dat we doen: Mooie producties verzorgen tot in detail!

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

AV-technicus/ projectmanager

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde AV-technicus/projectmanager, die ook projecten kan voorbereiden en beheren. Je hebt relevante werkervaring en bent bereid om aanvullende cursussen te volgen. Als AV-technicus/ projectmanager ben je verantwoordelijk voor het aannemen, inplannen en uitvoeren van onze projecten. Daarnaast stuur je de crew aan tijdens de uitvoering. Ook ga je inhoudelijk projecten uitvoeren, zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en het visitekaartje van Audivio.

We verwachten een proactieve werkhouding, je bent betrouwbaar, zorgvuldig en bent communicatief vaardig.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.