E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Referenties

"Uitstekende dienstverlening! Voor onze Franchisebeurs maken wij al jaren gebruik van de dienstverlening van Audivio. De service is perfect en de prijskwaliteit-verhouding is uitstekend."

Guido van der Horst, Uitgever

Uitstekende Webinar partner!

“Op dit moment kunnen we als Rabobank geen bijeenkomsten op locatie meer organiseren voor onze klanten. Als alternatief hebben wij ervoor gekozen om via webinars onze klanten te informeren over verschillende relevante onderwerpen. Met de digitale support van Audivio voor livestreaming hebben we ervaren dat dit een prima alternatief is, waarmee we zelfs nog meer klanten kunnen bereiken. De support van Audivio is heel goed, er wordt goed meegedacht en de kwaliteit van het geleverde eindproduct is heel professioneel. ook van onze klanten krijgen wij deze feedback. We zijn hier heel tevreden over.
Annemarie Basjes
directeur Vermogensmanagement Rabobank

Meedenkende partner

"Voor ons diverse aanbod naar onze opdrachtgevers hebben wij partners nodig die net zo divers en flexibel zijn als wij. Van grootschalige evenementen tot kleine intieme get togethers, wij zijn altijd op zoek naar de juiste faciliteiten voor de juiste prijs. Audivio denkt daarin al jaren graag met ons mee, adviseert ons waar nodig en heeft of haalt de expertises in huis om ons goed te kunnen faciliteren. De opdrachten worden projectmatig aangepakt en door de korte lijntjes is het fijn samenwerken."
Jasper Vlek
Jaspers Events & Jaspers Group

"Topspecialisten op het gebied van Audio en Licht met uitstekend serviceniveau. Een werkelijk feest om mee te werken."

Sonny's Inc. (Sonny's Inc.)
Via Google Reviews

Onze digitale raadsleden- bijeenkomst vanuit Euretco ging vlekkeloos.

Twee simultane streams via Vimeo en Teams events om te bekijken en via chat te reageren. Daarnaast meerdere sprekers via externe verbindingen, en stellingen via Mentimeter. Audivio heeft dit vlekkeloos voor ons verzorgd, ik kan hen van harte aanbevelen.
Karla Oosting
Bureau Regio Amersfoort

Geweldig bedrijf met top service.

Al diverse live streaming events meegemaakt die door Audivio zijn gestreamd. Professioneel, meedenken en altijd goed bereikbaar. Aanrader!
Danielle Navas-Brandt
Via Google Reviews
Onlangs schakelde ik Audivio in voor de productie van een talkshow en was positief verrast. Enerzijds door de kwaliteit van de apparatuur die zij inzet en anderzijds door het personeel dat zeer pro-actief was in de samenwerking. Die service en kwaliteit heb je nodig om het programma succesvol uit te voeren en daarin is Audivio als bedrijf echt gegroeid.

Daarom kan ik Audivio van harte aanbevelen als betrouwbare partner voor elke productie!

Paul Korpelshoek
Regiseur Q-Trackx

"Betrouwbare, professionele en flexibele partner die altijd voor je klaar staat."

Jaspers catering company
Via Google Reviews

Totale ontzorging

"Audivio heeft voor ons diverse model introducties verzorgd en ons daarbij alles uit handen genomen: van een licht-geluidshow tot videomapping; ze zijn secuur, flexibel en regelen alles tot in de puntjes. Die totale ontzorging geeft ons rust: we wéten immers dat het goed komt. Wat ik extreem waardeer aan het team van Edan is dat ze vanaf het begin af aan met ons meedenken, ons oorspronkelijke idee verder verbeteren, of zelf met een nog veel beter plan komen. Oprechte betrokkenheid om zo te zorgen dat op alles op tijd een goed staat!"
Jasper Levie
Marketing Manager Bentley, Lamborghini & Bugatti, PON Dealergroup

MTH Accountants:

“Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!”
Tiny Dijkstra
Eventmanager MTH

Uitstekende dienstverlening

"Voor onze Franchisebeurs maken wij al jaren gebruik van de dienstverlening van Audivio. De service is perfect en de prijskwaliteit-verhouding is uitstekend."
Guido van der Horst
Uitgever

Erg bedankt voor alle hulp bij het organiseren van ons webinar!

Het ging heel goed. Marc, Mart en collega waren snel, deskundig en vriendelijk, en we hadden alle vertrouwen. Dat komt natuurlijk ook door de voorbereiding met jou. Het was niet de grootste opdracht, maar voor ons heel belangrijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”
Jantien van Berkel
Wageningen University & Research
Bij het opvragen van de offerte nam Edan de tijd om dieper in te gaan om wat er stond te gebeuren tijdens het online event op 10 december. Daardoor hoefde we hier dan ook niets aan te passen en was het een zeer duidelijk overzicht van wat we zouden krijgen.

Edan heeft in korte tijd een zeer mooie studio weten op te zetten die aan alle vragen voldoet. Het gehele proces van aanvraag tot aan uitvoering werd erg goed begeleid en op het moment van het event op professionele wijze uitgevoerd.

Edan weet waar hij over praat.

Ik kan Audivio en de studio in Bunschoten dan ook echt aanbevelen voor online events.

Sonja
Via Google Reviews

Jouw referentie ook hier?

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.