E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Onderhoud op vaste geluidsinstallatie

3 januari, 2014

Heeft u een vaste audiovisuele installatie op uw kantoor, gemeentehuis, vereniging etc? Voor een goede blijvende werking is preventief onderhoud essentieel. Factoren zoals stof, vocht en overige invloeden staan een goede werking in de weg.

Audivio voert voor diverse klanten het vaste onderhoud uit, eventueel in combinatie met een onderhoudscontract waarin Correctief onderhoud (storingsdienst) is opgenomen.

Naast periodieke schoonmaak, afstelling en updaten van firmware, bieden we ook een (tot 24/7) storingsdienst op afroep.

Bel voor meer informatie met 033-2852940

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.