E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Groot nieuws! We gaan verhuizen

15 augustus, 2023
Waarom? Omdat we simpelweg uit ons jasje zijn gegroeid. Het is tijd voor een nieuwe stap en we hebben een geweldige kans gekregen: het pand van onze buren komt beschikbaar, en we hebben deze kans met beide handen aangegrepen.

Ons nieuwe adres:

De Kronkels 31 D
3752 LM bunschoten-Spakenburg

Het nieuwe pand is maar liefst 4 keer zo groot als ons huidige onderkomen, wat betekent dat we veel meer ruimte hebben om te groeien, nieuwe ideeën te ontwikkelen en jullie nog beter van dienst te zijn.

Onze nieuwe locatie is aan alle kanten een serieuze upgrade. Het is een mooi modern pand en daardoor duurzamer en het biedt een professionele en representatieve uitstraling. Echt een plek waar we graag klanten ontvangen, lekker kunnen werken en waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons nieuwe adres. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.