E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Audivio zet zich in voor Team Baarn Alp d’Huzes!

14 april, 2017

Op donderdag 13 april organiseerde Team Baarn een benefit diner in de prachtige Oranjerie van Paleis Soestdijk, om daarmee geld in te zamelen, voor onderzoek naar het behandelen van kanker. Deze actie is gekoppeld aan het evenement Alpe d’Huzes. Team Baarn zet zich daarvoor in en zal met bijna 40 man op 1 juni de Alpe D’Huez trotseren!
De avond stond in het teken van culinair genieten, prachtige locatie, muzikale omlijsting en een veiling. Er werd een bijzonder mooi bedrag van € 40.000,- opgehaald!

Wij zijn trots dat we, belangeloos, grote schermen, verlichting en geluidsvoorzieningen hebben mogen leveren, en zo een mooi maatschappelijke bijdrage hebben mogen leveren!

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.