E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

BAV Wintercup: Powered by Audivio!

21 januari, 2018

Vandaag werd de 2e editie van de BAV Wintercup gehouden, een cross hardloop evenement door de bossen van Lage Vuursche, georganiseerd door de Baarnse Atletiek Vereniging (www.bav-baarn.nl). Onder uitstekende weersomstandigheden streden Jeugd, Wedstrijdatleten en Recreanten om de eer. Audivio is al vele jaren betrokken als Audiovisuele partner bij de Wintercup. Maatschappelijk verantwoordelijkheid, sport en beweging zijn een paar zaken waar wij veel waarde aan hechten.

Voor de Wintercup verzorgen we o.a. het geluid (omroep en muziek) in het startfinish gebied, en een podium en geluid voor de gezamenlijke warming-up en prijsuitreikingen. Voor dit evenement zetten we o.a. ons ‘L Acoustics Kara Line-Array systeem in, voor een uitmuntend geluidsbeeld te krijgen.
Benieuwd wat we voor uw evenement kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek en advies.

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.