E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Podcast met eigenaar Edan van der Meer

1 november, 2020

WE DOEN IETS GOED OF WE DOEN HET NIET De zijn de andere woorden van Edan over zijn filosofie: wij verzorgen hoogwaardige techniek tegen acceptabele tarieven, waarbij we geen concessies doen aan kwaliteit. Deze filosofie kwam voort uit de irritatie van slechte techniek op allerlei bijeenkomsten. Dit moet beter kunnen dacht Edan toen. Na veel mensen uit de sector gesproken te hebben schreef hij een ondernemersplan en kon hij met behulp van het UWV zijn onderneming starten in 2008.

BEHOUDEN Edan vind zichzelf een behouden ondernemer. Daardoor heeft hij altijd voorzichtig geweest in het aannemen van vast personeel, hetgeen wel kenmerkend is voor de sector en hem in de tijd van de coronacrisis minder zorgen oplevert. Wel heeft hij altijd veel geïnvesteerd in audio- of videosystemen hetgeen erg kapitaalintensief is. Edan: “Ik heb de keuze gemaakt om te investeren in een zowel hoogwaardig audiosysteem wat ook geaccepteerd wordt door artiesten bijvoorbeeld”.

VAN EIGENAAR NAAR DIRECTEUR Edan wijzigde vorig zijn eenmanszaak naar een BV. Dat gaf hem privé wat meer rust en dat gaf hem zakelijk weer meer zelfvertrouwen.

BASIS STABIELER DOOR CORONA Edan: “Eerder hadden we hele grote pieken en ook grote dalen, qua personeelsbehoefte, terwijl nu sinds Corona zijn wij een iets andere kant op aan het bewegen, omdat de vraagkant, de markt is nogal veranderd. We hebben een veel stabielere workflow op dit moment, waardoor het zeker voor ons op termijn interessant is om vast personeel aan te gaan nemen. Als het doorgaat zoals ik verwacht dat het doorgaat dan is onze basis veel stabieler en dat had ik niet verwacht”.

Dit en veel meer kun je horen in de volledige Podcast voor DGA’s #9 op de bekende kanalen.

Meer over Edan van der Meer en zijn bedrijf kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/edanvandermeerhttps://www.linkedin.com/company/audivio/ https://audivio.nl/

De podcast is te beluisteren via https://open.spotify.com/episode/5xDLaPD82VHElptjU0IRm7?si=9sd4IMgkSye0LlOpHHQo1g&dl_branch=1

Bron: www.corspronk.nl/podcast

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.