E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Investering in ‘L Acoustics Syva

8 mei, 2019

Onlangs heeft Audivio een investering gedaan in het Syva geluidssysteem van “huismerk” ‘L Acoustics.

L-Acoustics Syva is de perfecte keuze voor corporate events, mode- en trade shows, maar ook voor geluidsversterking in theaters, kunstcentra, kerken, bioscopen of lounge bars. Het Syva systeem bestaat uit een Syva topspeaker en een Syva Low, en kan uitgebreid worden met een ‘L Accoustics subwoofer om tot een indrukwekkende 142dB geluidsdruk te komen. Het Syva Low cabinet heeft twee K2-kwaliteit 12″ drivers ontworpen om het frequentiebereik uit te breiden tot 40Hz. De aansturing wordt door een ‘L Acoustics LA4X versterker.

Naast de verbluffende geluidskwaliteit is het bijzondere design kenmerkend. Meer weten? Bel met 033-2852940

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.