Geluidsversterking en Warming Up voor hardloop wedstrijden

Omroep- en muziek versterking voor sport events

Voor hardloopwedstrijden, sportwedstrijden of overige sport gerelateerde evenementen verzorgen we regelmatig de geluidsversterking. We hebben ruime ervaring onder vaak bijzondere omstandigheden.

Wij verzorgen draadloze microfoons, muziek, geluidsversterking, mobiele stroomvoorziening, trussbruggen bij het start/finishgebied of langs het parcours.

Warming up

Naast de geluidsversterking kunnen we ook een gezamenlijke warming-up voor recreatieve hardloopwedstrijden verzorgen. Dit verzorgen we in samenwerking met de ervaren BAV trainster Diana Rubini. In samenspraak met de organisatie leveren we een podium, een aansprekende muziekmix en geluidsversterking. Diana Rubini zal vervolgens de lopers op een enthousiaste manier warm maken voor hun sportieve uitdaging!

Ervaring

Audivio heeft ruime ervaring opgedaan in het faciliteren van diverse uiteenlopende sportevenementen. Zo hebben we o.a. de volgende evenementen ondersteund:

  • Voetbaltoernooien
  • Atletiektoernooien
  • Cross/ hardloop wedstrijden
  • Hockeyevenementen
  • Tennisevents
  • Vergaderingen sportbonden

Etc.

De komende maanden verzorgen we o.a. de geluidsversterking, stroomdistributie voor de volgende evenementen:

Voor meer informatie, bel met: 033-2852940

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek