E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Nieuwe geluids­installatie voor Restaurant Cosa

Nieuwe geluidsinstallatie voor Restaurant Cosa
11 juli, 2023

Veelzijdige geluidsinstallie met het gemak van de app

Je wist misschien al dat je bij Restaurant Cosa in Baarn lekker kunt eten. Maar met de nieuwe geluidsinstallatie tovert dit restaurant zich met één druk op de knop om tot live podium.

Wij hebben het nieuwe systeem geleverd en geïnstalleerd, en hebben gekozen voor een hoogwaardig meerzone-systeem van Audac. Hierdoor kunnen de verschillende ruimtes in het restaurant en het terras afzonderlijk van elkaar worden bediend en beheerd. In het restaurant kan een artiest nu instrumenten aansluiten op het wandpaneel. De Audac Viro-luidsprekers geven in combinatie met de subwoofers een prachtig geluidsbeeld dat de muzikant alle eer aandoet. En zodra de muzikant vertrekt, kan Cosa met één druk op de knop het hele systeem zo instellen dat het gebruikt wordt voor het afspelen van achtergrondmuziek.

Wij zijn trots dat wij zo’n veelzijdige audio-installatie mochten leveren en installeren in Restaurant Cosa. Het resultaat is verbluffend en wij zijn ervan overtuigd dat de gasten van Cosa er nog meer van zullen genieten.

Wil je ook een top-notch geluidinstallatie voor jouw bedrijf?

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.