E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Toepassingen / Vergaderen & conferencing

Vergaderen & conferencing

Op zoek naar vergader oplossingen?

Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor beeld en geluid. Gebruiksgemak staat bij ons altijd voorop. Lees meer over onze flexibele en betaalbare vergaderoplossingen voor kleine en grote vergaderzalen

Vergaderproduct

Voor elk type vergaderzaal de perfecte vergaderoplossing

Huddle Rooms

Een kleine vergaderruimte voor informele bijeenkomsten voorzien wij van een scherm, conference camera en een goed microfoon zodat jouw informele bijeenkomsten vlekkeloos verlopen.

Kleine vergaderzalen

Met Audivio kun je kleine teams optimaal laten samenwerken en communiceren in flexibele ruimtes die aangepast zijn aan hun behoeften. De oplossingen zijn door iedereen eenvoudig bedienbaar.

Grote vergaderzalen

Verstaanbaarheid en zichtbaarheid mag niet worden aangetast in je belangrijkste ruimtes. Audivio-oplossingen kunnen op een kosteneffectieve manier worden opgeschaald, waardoor de sprekers in de grootste ruimtes perfect in beeld gebracht worden en spraak dezelfde helderheid krijgt als in de kleinste ruimte.
Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Tobias van der Meer, via tobias@audivio.nl. Wil je weten welke oplossing bij jouw situatie past? Bel dan met Tobias op 06-30793297.
Tobias van der Meer
Groot fan van dingen met een stekker

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
Bekijk een selectie van

Onze all-in-one vergaderoplossingen

5.671,00

NEAT Board 50″

5.861,00

NEAT Board 65″

Installatieservice

Bij Audivio leveren we geen dozen achter de drempel. Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor techniek. Wij hangen alles netjes voor je op en leggen uit hoe je de apparatuur kunt gebruiken.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig de apparatuur wordt bediend.

Benut de aandacht van je publiek en deelnemers optimaal

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de aandacht van mensen goed te benutten. Wij leveren een oplossing die is gebouwd om een naadloze communicatie-ervaring te bieden. Het is ontworpen met het doel om je boodschap duidelijk en krachtig over te brengen.

Dit bereiken we door eersteklas geluidskwaliteit te leveren, zonder enige ruis of echo en met effectieve onderdrukking van achtergrondgeluiden. Daarnaast bieden we scherpe, stabiele beeldkwaliteit zonder vertragingen of onderbrekingen.

Onze oplossing is volledig geïntegreerd, gemakkelijk te bedienen en compatibel met diverse apparaten, platforms en netwerken. Bovendien kunt u moeiteloos content en schermen delen en gebruikmaken van interactieve samenwerkingsfuncties, waaronder live feeds en whiteboardmogelijkheden. Dit alles om ervoor te zorgen dat je boodschap optimaal overkomt en de aandacht van uw publiek vasthoudt.

Ook voor evenementen en bedrijfsfeesten ben je bij Audivio op de goede plek. Audivio is een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassingen

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Naast advies, verkoop en installatie van vaste audiovisuele apparatuur hebben wij ook de beschikking over de beste middelen waarmee wij al meer dan 15 jaar impact weten te maken op publiek tijdens events. We hebben een hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Daan Prins, via daan@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Daan op 088-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.