E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Livestreams / Uitvaart

Livestream uitvaart

Speciaal voor uitvaarten bieden we livestreaming oplossingen tegen een laag tarief, optioneel verzorgen we de geluidsversterking en schermen.
Livestream uitvaart online uitzenden

Uitvaartdiensten online streamen met AV specialist AUDIVIO

De uitvaart streamen we via onze eigen beveiligd platform, waardoor ook aan AVG wetgeving voldaan wordt. De link naar het kanaal kan b.v. via e-mail en Whatsapp verstuurd worden naar diegenen die niet aanwezig kunnen of willen zijn.

Muziek van artiesten kan niet probleemloos via internetplatforms afgespeeld worden, vanwege Muziekrechten. Diensten zoals Youtube , herkennen een nummer vrijwel direct en zullen de uitzending blokkeren. Via ons platform kunnen we dit probleem voorkomen, en zenden de uitvaart volledig besloten uit.

Ook voor de aanwezigen verzorgen we techniek, zoals goede geluidsversterking, schermen en sfeervol licht.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Daan Prins, via daan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Daan op 033-2852940.
Daan Prins
Expert Streaming en Videoregie

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.