E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Geluidsversterking

Podium en rigging

Al 15 jaar maken wij impact met podiumtechniek en rigging op events. Audivio verhuurt de beste middelen met ondersteuning van de beste technici.

Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Podium en rigging huren

Wij willen het huren van podiumtechniek en rigging zo makkelijk mogelijk maken. Ontdek onze huurmogelijkheden overzichtelijk ingedeeld in categorieën hieronder. Stel moeiteloos je eigen set samen of vraag ons om persoonlijk advies op het gebied van podium en rigging. Ons toegewijde team denkt graag met je mee over de meest geschikte materialen voor jouw specifieke locatie en event. Audivio is je betrouwbare partner voor verhuur van rigging en podiumtechniek.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Samen creëren we unieke belevenissen die impact maken. Wij zijn je partner en hebben altijd de juiste oplossing.

Evenementen

Een evenement is een moment waar je publiek, sprekers en artiesten naartoe leven. Je wilt gegarandeerd zijn van perfect geluid en belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen.

Evenementen locaties

Optimaliseer de geluidsbeleving op je evenementlocatie met onze professionele apparatuur. Wij leveren maatwerkoplossingen voor een indrukwekkende en onvergetelijke audiokwaliteit, elke keer weer."

Beurzen & congressen

Op een beurs of congres ontmoet je potentiële klanten en partners. Dat is een belangrijk moment, je wilt meteen de juiste indruk achterlaten.

Feesten

Organiseer je een bedrijfsfeest, concert of een festival? Die moet een onvergetelijke indruk achterlaten!

Manifestaties

Met ons on site service bieden wij onder alle omstandigheden de perfecte technische support zodat je geen omkijken hebt naar techniek.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

Laten we samen een fantastische ervaring neerzetten

Van planning tot realisatie. Ons team staat voor je klaar en helpt je bij het neerzetten van de ultieme audiovisuele beleving tijdens jouw event.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met streaming kun je veel kanten op. Van vergadering tot event. Van bruiloft tot uitvaart. Wij zijn je partner en hebben altijd de juiste oplossing.

1.Festivals, concerten, live optredens

Een concert is een moment waar je publiek en de artiesten naartoe leven. Zeker bij een live optreden wil je gegarandeerd zijn van perfect geluid en belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen. Lees meer..

2.Beurzen en congressen

Op een beurs of congres ontmoet je potentiële klanten en partners. Dat is een belangrijk moment, je wilt meteen de juiste indruk achterlaten. Lees meer →

3.Zakelijke evenementen

Organiseer je een bedrijfsfeest, een bedrijfsopening of productpresentatie? Die moet een indruk achterlaten! Lees meer..

4.Technische producties

Heb je meer op je wensenlijstje dan alleen een podium met licht en geluid? Leuk! Onze professionals hebben al veel gezien en nemen je graag meer technische zaken uit handen. Een stroomplan, internetaansluitingen (WiFi), technische- en 3D tekeningen zijn vaak benodigd om een evenement succesvol te kunnen laten plaatsvinden. Dat regelen we.

Ook voor verkoop en installatie van ben je bij Audivio op de goede plek. Wij zijn een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassing

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Wij maken al 15 jaar impact op events, en brengen nu, met onze verkoop en installatieservice, de kennis en kwaliteit van onze dienstverlening blijvend naar jou op de zaak.

Vergaderoplossingen, geluidsinstallaties, narrowcasting, displays, discussiesystemen.

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Edan op 088-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.