E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Verkoop / Audio & video apparatuur

Verkoop van audio en video apparatuur

Nieuwe audio installatie, eigen videostream studio of podcast studio? Bekijk onze producten, laat je adviseren en koop de perfecte apparatuur. Met onze installatie service nemen we alles uit handen.
Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Wij leveren en installeren beeld en geluidsoplossingen. Voor elke zakelijke toepassing. 

Krachtige professionele beeld- en geluidsinstallaties voor zakelijke toepassingen. Van standaardoplossingen tot grote maatwerkinstallaties. Altijd de juiste oplossing waarmee jij de sfeer, communicatie en klantervaring naar een hoger niveau tilt.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig de apparatuur wordt bediend.

Benut de aandacht van je publiek en deelnemers optimaal

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de aandacht van mensen goed te benutten. Wij leveren een oplossing die is gebouwd om een naadloze communicatie-ervaring te bieden. Het is ontworpen met het doel om je boodschap duidelijk en krachtig over te brengen en om de perfecte sfeer neer te zetten voor jouw merk en publiek.

Dit bereiken we door eersteklas geluidskwaliteit te leveren, zonder enige ruis of echo en met effectieve onderdrukking van achtergrondgeluiden. Daarnaast bieden we scherpe, stabiele beeldkwaliteit zonder vertragingen of onderbrekingen.

Onze oplossing is volledig geïntegreerd, gemakkelijk te bedienen en compatibel met diverse apparaten, platforms en netwerken. Bovendien kunt u moeiteloos content en schermen delen en gebruikmaken van interactieve samenwerkingsfuncties, waaronder live feeds en whiteboardmogelijkheden. Dit alles om ervoor te zorgen dat je boodschap optimaal overkomt en de aandacht van uw publiek vasthoudt.

40.123,00

LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

1.928,00

LG 49XS4J High Brightness

272,00

Brightsign LS425 Media Player

5.671,00

NEAT Board 50″

5.861,00

NEAT Board 65″

1.333,00

Audac – MENTO4.8W

1.333,00

Audac – MENTO4.4Z

1.052,00

Audac – SUBLI2.9E

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.