E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Een Oranjefeest in Baarn

15 augustus, 2023
Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met het evenementenbureau en technisch producent Dutch7. En zij schakelen ons weer in om het licht en geluid te regelen. Hoe Dutch7 dit evenement op touw zet? En welke rol wij daarin spelen? Daarover vertelt Manouk Meeder alles in deze case, dus lees snel verder.

Grootschalige evenementenservice

Manouk werkt al bijna zeven jaar bij Dutch7, een bedrijf uit Soest dat zich van origine richt op facilitaire benodigdheden voor evenementen. Ze vertelt: “Op den duur groeide dit uit tot een volledige evenementenservice. Tegenwoordig verzorgen we technische ondersteuning tijdens de voorbereiding, uitvoering én afronding. Dit doen we voor grootschalige evenementen, waar minimaal 15.000 en maximaal 80.000 mensen op afkomen.”

Lokale organisatie

“Naast al die grote events, organiseren we ook wat kleine publieksevenementen in onze omgeving. Op die manier geven we iets terug aan de buurt en dragen we bij aan de gemeenschap. Daarom organiseren we die events ook standaard in samenwerkingen met andere plaatselijke ondernemers, waaronder Edan van der Meer van Audivio”, vertelt ze.

The show must go on

Eén van de kleinschalige, lokale evenementen waarvan Dutch7 de regie op zich neemt, is het Baarns koningsdagfeest. “Dat wordt georganiseerd door de Oranjevereniging in Baarn, maar ze zijn afhankelijk van gemeentelijke subsidies. Dit jaar werd pas één maand voor Koningsdag bekendgemaakt hoe groot die subsidie zou zijn én of het feest dus kon doorgaan. We hadden toen nog drieënhalve week om het event op touw te zetten.”

Redder in nood

Ook al woon je niet in of om Baarn, waarschijnlijk stond óók jij dit jaar weer in je oranje T-shirt Koningsdag te vieren. “Op deze dag is er een onwijs grote vraag naar audio en techniek, met een schaars aanbod. Vooral als je pas kort tevoren begint met zoeken, zoals wij. Gelukkig was Edan onze redder in nood! Dat is het voordeel van zo’n lange samenwerking: je hebt die gunfactor voor elkaar.”

Event in de buitenlucht

“Daarbij komt nog een extra uitdaging: dit feest vindt plaatst op een groot openbaar terrein, in de buitenlucht. Het is best een uitdaging om ervoor te zorgen dat de geluidskwaliteit overal goed genoeg is, vooral voor de hoeveelheid bezoekers. Niet iedere audiovisuele partner heeft dat goed onder de knie. Maar voor Audivio is dit geen probleem: zij leveren standaard een goede kwaliteit werk, waar je evenement ook plaatsvindt.”

Een vaste routine

“Verder weet Audivio precies wat wij verwachten van het Koningsdag-evenement. Ieder jaar bespreken we dit vooraf met Edan en vervolgens pakt technicus Daan Prins het verder op. Dat verloopt altijd fantastisch. We kunnen er gewoon vanuit gaan dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. We doen dit al jaren samen en het is inmiddels bijna een soort vaste routine geworden”, legt Manouk uit.

“Het is een fijne samenwerking, Audivio stelt nooit teleur. Ze schatten altijd de situatie goed in en ze zijn secuur met wat ze neerzetten. Daarnaast staan ze altijd voor tweehonderd procent achter hun product en dat is mooi om te zien. En past hun visie niet bij de verwachtingen van een klant? Dan zeggen ze dat ook eerlijk – dat kan ik waarderen.”

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.