E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Livestream - 1 locatie

Evenementen locaties

Al 15 jaar veranderen wij als vaste partner van evenementenlocaties events in betoverende momenten.

Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Jouw partner in event techniek

Regie en coördinatie

Leiden en coördineren van alle AV-aspecten voor een vloeiend verloop. We nemen op jouw verzoek het contact over, als verlengstuk van je organisatie, en we zorgen dat alle technieken aansluiten bij de wensen van je opdrachtgever.

Geluidsysteem

Leveren van apparatuur voor een heldere en verstaanbare geluidsweergave.

Verlichting

Creëren van de gewenste sfeer en visuele impact met verlichtingstechnologie.

Videopresentatie

Projecteren of tonen van visuele inhoud via schermen en camera’s.

Podiumtechniek

Opzetten van podia, decor en speciale effecten voor visuele aantrekkingskracht.

Kunnen we je helpen? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. liever bellen? Bel dan met Edan op 033-2852940.
Edan van der Meer
Eigenaar Audivio B.V.

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Niet de techniek zelf, maar de technici maken het verschil

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Al meer dan 15 jaar ontzorgen wij, met onze eigen apparatuur en persoonlijke aanpak, evenementenlocaties bij het verzorgen van onvergetelijke events. We hebben een hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Edan op 033-2852940.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.