E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Audivio stelt zich ten doel om te ondernemen met respect voor milieu, omgeving en maatschappij. In onze bedrijfsprocessen houden wij rekening met de effecten daarvan op maatschappelijke problemen zoals milieuvervuiling.

Milieu

Wij streven ernaar bij te dragen aan een oplossing van dit probleem door onder meer te investeren in LED-technologie, die efficiënter is in het omzetten van elektriciteit in licht. LED-lampen zijn energiebesparend en gaan langer mee, waardoor er minder afval wordt geproduceerd en het milieu dus minder wordt belast. Tevens dragen wij zorg voor gescheiden afvalinzameling en is ons pand voorzien van zonnepanelen.

Omgeving en maatschappij

Jaarlijks ondersteunt Audivio meerdere goede doelen en sportieve initiatieven. We staan bijzonder sympathiek tegenover evenementen die een sportieve levensstijl bij kinderen stimuleren, aangezien dit bijdraagt aan gezondheid en welzijn. Audivio is onder meer sponsor van het wedstrijdteam van de Baarnse Atletiek Vereniging, biedt audiovisuele ondersteuning aan het drieluik de BAV Wintercup (hardloopevent voor wedstrijdlopers, recreanten en jeugd) en steunt diverse charitatieve instellingen. Hiermee wil Audivio een bijdrage leveren aan de omgeving en de maatschappij. Wij kunnen helaas niet alle aanvragen tot ondersteuning honoreren, maar heeft u een sympathiek initiatief waaraan wij wellicht een bijdrage kunnen leveren? Informeer dan naar de mogelijkheden door te mailen naar info@audivio.nl.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Audivio

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.