E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Vergader­oplossingen

Vergader­oplossingen

Op zoek naar goede vergaderoplossingen voor jouw organisatie? Door iedereen eenvoudig te bedienen. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Vergaderruimte AV oplossingen - Streaming meeting rooms
Bekijk een selectie van

Onze all-in-one vergaderoplossingen

5.671,00

NEAT Board 50″

5.861,00

NEAT Board 65″

Huddleroom

Een kleine vergaderruimte voor informele bijeenkomsten voorzien wij van een scherm, conference camera en een bedieningspaneel zodat jouw informele bijeenkomsten vlekkeloos verlopen.

MS Teams, Google Meet & Zoom

Audivio oplossingen zijn volledig compatible met de grootste communicatieplatforms. Onze hardware is voorzien van de juiste hardware certificaten zodat optimale gebruikerservaring gegarandeerd is. Met accessoires is het inprikken van content een fluitje van een cent.

Kleine vergaderzaal

Met Audivio kun je kleine teams optimaal laten samenwerken en communiceren in flexibele ruimtes die aangepast zijn aan hun behoeften. De oplossingen zijn door iedereen eenvoudig bedienbaar.

Grote vergaderzaal

Verstaanbaarheid en zichtbaarheid mag niet worden aangetast in je belangrijkste ruimtes. Audivio-oplossingen kunnen op een kosteneffectieve manier worden opgeschaald, waardoor de sprekers in de grootste ruimtes perfect in beeld gebracht worden en spraak dezelfde helderheid krijgt als in de kleinste ruimte.

Installatieservice

Bij Audivio leveren we geen dozen achter de drempel. Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor techniek. Wij hangen alles netjes voor je op en leggen uit hoe je de apparatuur kunt gebruiken.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig de apparatuur wordt bediend.

Een vergaderoplossing afgestemd op jouw wensen en omgeving op locatie geïntegreerd

Jouw wensen & omgeving

Mensen hebben diverse vergaderwensen. Van simpel en snel online communiceren tot meer geavanceerde functies zoals scherm delen, opnames maken, interactieve whiteboards of het opsplitsen van grote vergaderruimtes. Bij het kiezen van een vergaderoplossing is het essentieel om de gebruikersbehoeften en -voorkeuren in overweging te nemen.

Advies op maat

Ons advies voor een vergaderzaal geeft invulling aan jouw behoeften en wensen en bestaat uit een overzicht van de technische middelen of eventuele alternatieven. Daarnaast kun je een opgave van de kosten verwachten van de verschillende opties en een aanbeveling met een onderbouwing en een plan van aanpak.

Levering & installatie

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van technische toepassingen voor vergaderzalen en conferentieruimtes. Wij zorgen voor een professionele en gebruiksvriendelijke oplossing. Kies voor een doe-het-zelf-installatie of installatie door een installateur.

Training & instructie

Een goede training en instructie is essentieel om optimaal gebruik te maken van onze vergaderoplossingen. Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om medewerkers te leren hoe ze de technische toepassingen voor vergaderzalen en conferentieruimte bedienen. Zo kan iedereen efficiënt en effectief vergaderen met collega’s en klanten.

Service & onderhoud

gaat er iets mis of wil je je systeem upgraden? Dan kun je rekenen op onze service en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat je vergaderoplossingen altijd optimaal werken en voldoen aan je wensen.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Tobias van der Meer
Fan van alles met een stekker

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

Benut de aandacht van je publiek en deelnemers optimaal

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de aandacht van mensen goed te benutten. Wij leveren een oplossing die is gebouwd om een naadloze communicatie-ervaring te bieden. Het is ontworpen met het doel om je boodschap duidelijk en krachtig over te brengen.

Dit bereiken we door eersteklas geluidskwaliteit te leveren, zonder enige ruis of echo en met effectieve onderdrukking van achtergrondgeluiden. Daarnaast bieden we scherpe, stabiele beeldkwaliteit zonder vertragingen of onderbrekingen.

Onze oplossing is volledig geïntegreerd, gemakkelijk te bedienen en compatibel met diverse apparaten, platforms en netwerken. Bovendien kunt u moeiteloos content en schermen delen en gebruikmaken van interactieve samenwerkingsfuncties, waaronder live feeds en whiteboardmogelijkheden. Dit alles om ervoor te zorgen dat je boodschap optimaal overkomt en de aandacht van uw publiek vasthoudt.

Een volledig ingerichte streamingroom

Stream je veel, organiseer je webinars, maak je veel opnamen of geef je regelmatig online training? Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.
Dit zeggen onze klanten
Ook voor evenementen en bedrijfsfeesten ben je bij Audivio op de goede plek. Audivio is een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassingen

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Naast advies, verkoop en installatie van vaste audiovisuele apparatuur hebben wij ook de beschikking over de beste middelen waarmee wij al meer dan 15 jaar impact weten te maken op publiek tijdens events. We hebben een klein hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Daan Prins, via daan@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Daan op 033-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.