E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Livestream - 1 locatie

Beurzen en congressen

Haal het maximale uit jouw beurs en congres met onze audiovisuele expertise.

Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Wij werken o.a. voor:

Professionele techniek maakt alle verschil

Voor succesvolle beurzen en congressen is naadloze audiovisuele ondersteuning van essentieel belang. Onze expertise in technologie en onze toewijding om jouw visie tot leven te brengen, maken ons de ideale partner voor het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen.

Van ontwerp tot realisatie: wij doen geen concessies aan kwaliteit. Met geluid, licht, beeld, stroom en WiFi, heb jij geen omkijken naar techniek.

Kunnen we je helpen? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. liever bellen? Bel dan met Edan op 033-2852940.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
In 4 stappen voor jou geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Niet de techniek zelf, maar de technici maken het verschil

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Al meer dan 15 jaar maken wij, met onze eigen apparatuur, persoonlijke aanpak en aandacht en liefde voor het vak, op deelnemers en exposanten een onvergetelijke indruk. We hebben een hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Robbin Akster, via robbin@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Robbin op 033-2852940.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.