E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Opname studio huren

Opname studio huren

Onze volledig ingerichte en bemande studio staat voor je klaar. Plug en play.
Opnamestudio huren Audivio

Een professionele studio
Dit kun je verwachten

Locatie

Studio Audivio is gevestigd op steenworp afstand van Hilversum en bevindt zich op Landgoed Groot Kievitsdal. Perfect bereikbaar en van alle gemakken voorzien.

Inrichting

Betreed onze sfeervolle live-streaming studio. Of het nu gaat om een intieme zithoek of een talkshow opstelling met een grote tafel, onze veelzijdige studio biedt de perfecte setting voor elke productie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om publiek toe te voegen aan de mix. Kom binnen en laat jouw creativiteit stromen in onze unieke omgeving!

Technici

Niet de techniek, maar juist de mensen maken het verschil. Daar geloven wij bij Audio in. Onze getalenteerde en gepassioneerde technici zijn de drijvende kracht achter onze producties en zorgen ervoor dat elke opname tot in de puntjes verzorgd is. Van de verlichting en het geluid tot de camera-instellingen en de regie, onze technici zijn de sleutel tot het succes van onze studio. Met jarenlange ervaring en toewijding aan hun vak, zijn ze de reden waarom we elke keer weer een hoogwaardige productie kunnen afleveren.

Techniek

Bij ons gaan vakmanschap en technologie hand in hand. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en software, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren in onze producties. Van de nieuwste camera’s en microfoons tot geavanceerde lichtsystemen en post-productie software, we investeren voortdurend in de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke productie-ervaring bieden. Met de perfecte combinatie van technologie en creativiteit, tillen we jouw producties naar een hoger niveau.

Service

Bij ons krijg je niet alleen de beste technologie en getalenteerde technici, maar ook een complete service. Of je nu een productie wilt maken in onze eigen sfeervolle live-streaming studio of op locatie, wij bieden een totaaloplossing. Van de juiste apparatuur en vakkundige technici tot aan een volledig verzorgde catering, onze service is ontworpen om jouw productie soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zorgen wij ervoor dat elk aspect van jouw productie tot in de puntjes is geregeld.
Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

Een opnamestudio huren voor elke gelegenheid

Boek nu onze studio voor je volgende evenement en maak indruk op je publiek. Laat ons je visie tot leven brengen!

1.Presentaties

Gebruik de studio voor een bedrijfspresentatie, waarbij je in een professionele en sfeervolle omgeving je boodschap overbrengt aan een publiek dat aanwezig is of online kijkt.

2.Webinars

Versterk je online aanwezigheid met onze professionele studio en stream je webinar in hoge kwaliteit en met de beste middelen. Bereik je doelgroep en deel kennis op een effectieve manier.

3.Publieke Discussies

Organiseer openbare discussies over belangrijke kwesties, variërend van gezondheid en veiligheid tot beleidskwesties en sociale vraagstukken.

4.Social Content

Wij nemen je stream op . Dit kun je inzetten als content op je social kanalen of voor specifieke communicatie doeleinden.

Liever je eigen streaming room?

Stream je veel of maak je veel eigen opnamen? Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.