E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Audio

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties voor horeca, retail, corporate, showrooms, publieke sector, recreatie en educatie. Indoor en outdoor. Door iedereen eenvoudig te bedienen. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Bekijk een selectie van

Onze basis geluidsinstallatie pakketten

1.333,00

Audac – MENTO4.8W

1.333,00

Audac – MENTO4.4Z

1.052,00

Audac – SUBLI2.9E

1.052,00

Audac – SUBLI2.3E

917,00

Audac – FESTA7.2E

562,00

Audac – PURRA5.2E

Bedien geluid overal met de App

Bediening van je geluidsysteem was nog nooit zo eenvoudig. Bedien je volledige systeem en al je ruimtes vanaf je mobiele telefoon, tablet of pc.

Design & kwaliteit

Neem nu een kijkje in een deel van onze productlijn, ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl en ontdek onze uitgebreide collectie van designspeakers en apparatuur voor elke bedrijfstoepassing.

Bedien meerdere zones

Beheer verschillende audiobronnen en muziekgenres en speel dit af  in verschillende ruimtes. Voldoe aan verschillende behoeften en sferen voor klanten, medewerkers en gasten.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig de apparatuur wordt bediend.

Voor elke toepassing, goed geluid

Krachtige professionele geluidsinstallaties voor zakelijke toepassingen. Altijd de juiste audio-oplossing waarmee jij de sfeer, communicatie en klantervaring naar een hoger niveau tilt.

Installatieservice

Bij Audivio leveren we geen dozen achter de drempel. Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor techniek. Wij installeren alles netjes voor je, en leggen uit hoe je jouw systeem kunt gebruiken.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

Laten we samen een fantastische ervaring neerzetten

Van ontwerp tot installatie en integratie. Ons team staat voor je klaar en helpt je bij het neerzetten van de ultieme audiovisuele beleving in je bedrijf of organisatie.
Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
Dit zeggen onze klanten
Ook voor publieke evenementen, seminars en bedrijfsfeesten ben je bij Audivio op de goede plek. Audivio is een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassingen

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Naast advies, verkoop en installatie van vaste audiovisuele apparatuur hebben wij ook de beschikking over de beste middelen waarmee wij al meer dan 15 jaar impact weten te maken op publiek tijdens events. We hebben een klein hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Robbin Akster, via robbin@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Robbin op 033-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.