E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Narrowcasting

Digital Signage

Bereik op effectieve wijze jouw publiek. Met schermen of displays toon jij gemakkelijk informatie, advertenties of andere soorten media, waar en wanneer jij wilt.
Beeldreclame met digital signage en narrowcasting
Bekijk een selectie van

Oplossingen voor digital signage en narrowcasting

272,00

Brightsign LS425 Media Player

1.928,00

LG 49XS4J High Brightness

40.123,00

LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

Een Compleet narrowcast pakket

Door onze experts op actie geïnstalleerd

Narrow­casting displays

Hoogwaardige schermen, geselecteerd op jouw omgeving, voor indrukwekkende visuele presentaties. Heldere beelden, strakke weergave in een passende behuizing zorgen voor maximale impact en betrokkenheid van je publiek.

Narrow­casting Players

Krachtige apparaten die naadloos aansluiten op je schermen en zorgen voor vloeiende en probleemloze weergave van je content. Volledige controle over je digitale boodschappen overal ter wereld te beheren vanaf je bureau.

Narrow­casting Software

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software waarmee je moeiteloos jouw content kunt beheren en aanpassen. Creëer en plan je boodschappen, en monitor de prestaties van je narrowcasting en digital signage op één centraal platform.

Installatieservice

Bij Audivio leveren we geen dozen achter de drempel. Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor techniek. Wij hangen alles netjes voor je op en leggen uit hoe je de apparatuur kunt gebruiken.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie en doelstellingen past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig je systeem functioneert.

Narrowcasting
specifiek voor jouw bedrijf

Jouw wensen & omgeving

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom nemen we de tijd om je wensen te begrijpen en te combineren met de specifieke omgeving waarin je displays worden geplaatst. Dit zorgt voor een naadloze integratie en optimale visuele impact.

Advies op maat

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. We nemen de tijd om je doelen te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je behoeften en budget. Van hardwarekeuze tot contentmanagement oplossing, wij begeleiden je door het hele proces.

Levering & installatie

Wij zorgen voor een probleemloze levering en vakkundige installatie van je narrowcasting en digital signage oplossingen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat je displays perfect worden geïnstalleerd en volledig operationeel zijn, zodat je direct kunt beginnen met het bereiken van je doelgroep.

Training & instructie

Content beheren en plannen kunnen wij voor je doen, maar dit kun je ook eenvoudig zelf. Daarom bieden we hands-on training en instructie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je narrowcasting en digital signage systeem haalt. We leren je hoe je jouw content kunt beheren, plannen en aanpassen, zodat je zelf de controle hebt over je boodschappen.

Service & onderhoud

Onze toewijding aan uitstekende service stopt niet na de installatie. We bieden regelmatig onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal blijft presteren. Bij eventuele problemen staan onze experts klaar om snel en efficiënt oplossingen te bieden, zodat je narrowcasting en digital signage altijd probleemloos functioneren.
Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 033-2852940.
Edan van der Meer
Maakt je merk zichtbaar

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
Dit zeggen onze klanten
Ook voor evenementen en bedrijfsfeesten ben je bij Audivio op de goede plek. Audivio is een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassingen

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Naast advies, verkoop en installatie van vaste audiovisuele apparatuur hebben wij ook de beschikking over de beste middelen waarmee wij al meer dan 15 jaar impact weten te maken op publiek tijdens events. We hebben een klein hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Robbin Akster, via robbin@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Robbin op 033-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.