Conferencing

Op zoek naar vergader oplossingen?

Lees meer over onze flexibele en betaalbare vergaderoplossingen voor kleine en grote vergaderzalen

Deze merken gingen je voor

Diensten

Wij stemmen af op jouw wensen en omgeving en integreren op locatie​

Huddleroom

Een kleine vergaderruimte voor informele bijeenkomsten voorzien wij van een scherm, conference camera en een bedieningspaneel zodat jouw informele bijeenkomsten vlekkeloos verlopen.

Kleine vergaderzaal

Met Audivio kun je kleine teams optimaal laten samenwerken en communiceren in flexibele ruimtes die aangepast zijn aan hun behoeften. De oplossingen zijn door iedereen eenvoudig bedienbaar.

Grote vergaderzaal

Verstaanbaarheid en zichtbaarheid mag niet worden aangetast in je belangrijkste ruimtes. Audivio-oplossingen kunnen op een kosteneffectieve manier worden opgeschaald, waardoor de sprekers in de grootste ruimtes perfect in beeld gebracht worden en spraak dezelfde helderheid krijgt als in de kleinste ruimte.

MS Teams, Google Meet en Zoom

Audivio oplossingen zijn volledig compatible met de grootste communicatieplatforms. Onze hardware is voorzien van de juiste hardware certificaten zodat optimale gebruikerservaring gegarandeerd is. Met accessoires is het inprikken van content een fluitje van een cent.

Hoe werkt het?

Zo werkt het

Veel mensen hebben verschillende wensen als het gaat om vergaderoplossingen. Sommigen willen een eenvoudige en snelle manier om online te communiceren met hun collega’s of klanten. Anderen willen meer geavanceerde functies, zoals het delen van schermen, het opnemen van gesprekken, het gebruik van interactieve whiteboards of het opdelen van één grote vergaderruimte in meerdere kleine ruimtes. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften en voorkeuren van de gebruikers bij het kiezen van een vergaderoplossing.

Ons advies voor een vergaderzaal geeft invulling aan jouw behoeften en wensen en bestaat uit een overzicht van de technische middelen of eventuele alternatieven. Daarnaast  kun je een opgave van de kosten verwachten van de verschillende opties en een aanbeveling met een onderbouwing en een plan van aanpak.

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van technische toepassingen voor vergaderzalen en conferentieruimtes. Of het nu gaat om beeldschermen, geluidsapparatuur, verlichting of videoconferentiesystemen, wij zorgen voor een professionele en gebruiksvriendelijke oplossing. U kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf-installatie of een installatie door een externe installateur. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw situatie.

Een goede training en instructie is essentieel om optimaal gebruik te maken van onze vergaderoplossingen. Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om medewerkers te leren hoe ze de technische toepassingen voor vergaderzalen en conferentieruimte kunnen bedienen. Zo kan iedereen efficiënt en effectief vergaderen met collega’s en klanten.

Vergaderoplossingen voor kantoor zijn essentieel voor een goede samenwerking en communicatie. Maar wat als er iets misgaat of als je jouw systeem wilt upgraden? Dan kunt u rekenen op onze service en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat je vergaderoplossingen altijd optimaal werken en voldoen aan je wensen.

Audivio regelt het

Wilt je ook in contact blijven met je klanten, relaties, medewerkers of je doelgroep? Onze experts zitten voor je klaar.

Voor elk platform de juiste oplossing

Toepassingen

Nooit meer verstoringen van belangrijke meetings

Het is belangrijk dat je vergaderingen zonder onderbrekingen plaatsvinden. Log in of plug je eigen device in en go!

Geluidskwaliteit

Het geluid is helder, duidelijk en zonder ruis of echo. Achtergrondgeluiden worden weggefilterd. Zo ben je goed verstaanbaar.

Beeldkwaliteit

Om de aandacht vast te houden is beeldkwaliteit erg belangrijk. Het beeld is scherp, stabiel en zonder vertraging, onderbreking of vervorming.

Gebruiksgemak

De oplossing wordt volledig geïnstalleerd, is eenvoudig te bedienen en is compatibel met verschillende apparaten, platforms en netwerken.

Functionaliteit

Deel eenvoudig content en schermen en maak gebruik van interactieve samenwerkingsfuncties zoals live feeds en whiteboard functies.

Dit zeggen onze klanten

Onze digitale raadsleden- bijeenkomst vanuit Euretco ging vlekkeloos. Twee simultane streams via Vimeo en Teams events om te bekijken en via chat te reageren. Daarnaast meerdere sprekers via externe verbindingen, en stellingen via Mentimeter. Audivio heeft dit vlekkeloos voor ons verzorgd, ik kan hen van harte aanbevelen.

Karla Oosting

Bureau Regio Amersfoort

Erg bedankt voor alle hulp bij het organiseren van ons webinar! Het ging heel goed. Marc, Mart en collega waren snel, deskundig en vriendelijk, en we hadden alle vertrouwen. Dat komt natuurlijk ook door de voorbereiding met jou. Het was niet de grootste opdracht, maar voor ons heel belangrijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”

Jantien van Berkel

Wageningen University & Research

Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!

Tiny Dijkstra

Eventmanager MTH

Zo kan het ook

Een volledig ingerichte streamingroom

Stream je veel, organiseer je webinars, maak je veel opnamen of geef je regelmatig online training?  Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.

Interview Audivio Daan Prins event evenement audiovisuele productie

We helpen je snel verder

Onze streaming experts zitten klaar en we helpen je graag.