E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

5.861,00

Verkoop / NEAT Board 65″

NEAT Board 65″

NEAT Board 65″ – ALL-IN-ONE Vergaderoplossing

Meer informatie over NEAT Board 65″

Creativiteit over het hele bord
Neat Board is het complete vergaderruimtepakket in een eenvoudig en elegant alles-in-één apparaat. Met zijn meeslepende 65-inch multi-touchscreen, krachtig audiosysteem en veelzijdige groothoekcamera, biedt Neat Board u een samenwerkingservaring die verder gaat dan videovergaderingen en draadloos delen van inhoud door annotaties en whiteboarden mogelijk te maken.

Eenvoudige opstelling
Neat Board is ontworpen om alles te bieden wat u vandaag in uw vergaderruimte nodig heeft en geeft u de vrijheid en flexibiliteit om in de toekomst samen te werken zoals u dat wilt. Het bord is ook eenvoudig te installeren, met slechts één kabel en de keuze uit een vloerstandaard met optionele wielen, muurbevestiging of tafelstandaard.

Reageert op aanwezigheid
Neat Board reageert op uw aanwezigheid en wordt automatisch wakker op het moment dat u de kamer binnenloopt. Met slechts één tik kunt u draadloos uw scherm delen, een vergadering starten of iets markeren. Het grote multi-touchscreen is perfect voor het maken van aantekeningen, het ordenen van gedachten en het geven van snelle visuele feedback, of er nu mensen in de kamer zijn of op video.

Neat markers
Neat Board wordt geleverd met een paar Neat Markers die magnetisch worden bevestigd aan de Neat Marker-houder, die ook dienst doet als kabelbeheer. Neat Marker levert precies de juiste hoeveelheid wrijving voor whiteboarden en markeringen en is passief, dus u hoeft hem niet in te stellen of op te laden.

Bekijk ook eens

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.