E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

5.671,00

Verkoop / NEAT Board 50″

NEAT Board 50″

NEAT Board 50″ – ALL-IN-ONE Vergaderoplossing

Meer informatie over NEAT Board 50″

Meer vrijheid.
De Neat Board 50 is ontworpen voor de flexibele toekomst van het werk en past zich snel aan u aan, wanneer, waar en op welke manier u maar wilt vergaderen of uw ideeën wilt uiten.

Uniek aanpassingsvermogen.
Rol het van ruimte naar ruimte. Trek het naar je toe. Beweeg het uitnodigende 50-inch touchscreen omhoog of omlaag. Met Neat Board 50 kun je soepel en efficiënt samenwerken. Altijd binnen handbereik en reageert moeiteloos op je op een manier die precies goed voelt.

Eindeloze mogelijkheden.
Stel Neat Board in voor gebruik met Zoom Rooms of Microsoft Teams, of maak je open voor een veelheid aan nieuwe manieren om Neat Board te gebruiken met je favoriete zakelijke en entertainment apps. Breng je teamwerk naar een hoger niveau.

Meer informatie.
Neat Board 50 wordt geleverd met Neat Active Marker voor de perfecte hoeveelheid wrijving en onmiddellijke respons om te schrijven, markeren of schetsen zoals je van nature zou doen, zodat je creatieve workshops of presentaties meer persoonlijkheid krijgen. Koppelen of opladen is niet nodig.

Macht aan uw mensen.
Alles aan de Neat Board 50 is eenvoudig, maar toch schuilt er onder de slanke buitenkant heel wat krachtige technologie. Met zijn uitzonderlijke kracht en prestaties blaast de Neat Board 50 nieuw leven in uw videovergaderingen door gesprekken op een natuurlijke manier te laten verlopen, zelfs in de meest levendige omgevingen.

Bekijk alle details.
Neat Board 50 heeft een 4k 50″ multi-touch LCD-scherm. Het brengt je werk en de mensen met wie je werkt tot leven door licht en kleur nauwkeurig te sturen. Daarnaast zorgen anti-glare en anti-vingerafdruk coatings voor een uitstekende leesbaarheid en een natuurlijke touch-screen ervaring.

Niemand mist iets.
De speciaal gebouwde 50-megapixelcamera met een horizontaal gezichtsveld van 113 graden en bliksemsnelle beeldverwerking kan een hele ruimte vastleggen en elke deelnemer detecteren, vergroten en volgen, of deze nu zit, staat of beweegt, zodat degenen die op afstand zijn niets missen.

Heldere klank. Geen ongewenste ruis.
De Neat Board 50 heeft een end-fire array met 5 microfoons, vijf extra sensormicrofoons en geavanceerde algoritmes voor stemverbetering, onderdrukking van diepe ruis en deregulering. Het resultaat is dat alle ongewenste ruis uitstekend wordt weggefilterd voor een helder en verstaanbaar geluid, zelfs in de meest akoestisch uitdagende omgevingen.

Muziek in ieders oren.
De dubbele luidsprekers van het geluidssysteem met tegengestelde drivers dempen trillingen en leveren minimale vervorming, zodat je de stemmen van mensen zo natuurlijk mogelijk hoort, wat een rijke en lonende luisterervaring oplevert.

Ruimte voor meer.
Of u nu één-op-één vergadert of samenwerkt, in kleine groepen of grote bijeenkomsten organiseert, de Neat Board 50 biedt u veel flexibiliteit. Het heeft een HDMI-uitgang voor een opstelling met twee schermen met een extra scherm of projector. Je kunt ook twee Neat Board 50’s combineren om een extra scherm van stroom te voorzien of je eigen apparaat de show laten runnen via een enkele USB-C en touchback.

Bekijk ook eens

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.