E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

1.928,00

Verkoop / LG 49XS4J High Brightness

LG 49XS4J High Brightness

Uitstekende zichtbaarheid met extreme helderheid

Meer informatie over LG 49XS4J High Brightness

Uitstekende zichtbaarheid met extreme helderheid
LG’s XS-serie van window-facing digital signage betovert klanten met hun heldere en levendige beeldkwaliteit. De XS-serie helpt bedrijven hun merkimago te verbeteren, terwijl de winkelervaring van klanten aangenamer wordt gemaakt.

Hoge helderheid
Met een grote helderheid van 4.000 cd/m² geeft de XS-serie duidelijk inhoud weer en trekt het de aandacht van het publiek, wat het ultieme display is voor zichtbaarheid buitenshuis.

Zichtbaar met gepolariseerde zonnebril
QWP* maakt duidelijk zicht mogelijk, zelfs wanneer de kijker een gepolariseerde zonnebril draagt.

Slanke Bezel
De XS-serie trekt de aandacht met een elegant ontwerp, voorzien van een slanke bezel. Deze displays versterken de visuele impact van de gespeelde inhoud en de algehele sfeer in de winkel.

Slimme helderheidsregeling
De helderheid van het scherm wordt automatisch aangepast afhankelijk van het omgevingslicht. De helderheid wordt verhoogd in het licht voor een betere zichtbaarheid, terwijl deze wordt verlaagd in het donker voor een efficiënt energiebeheer.

Breed bedrijfstemperatuurbereik
Het paneel biedt superieure betrouwbaarheid in een breed bedrijfstemperatuurbereik.

Conforme coating
De conformal coating verbetert de betrouwbaarheid op lange termijn van het moederbord en het voedingsbord en beschermt ze tegen stof, ijzerpoeder, vochtigheid, enz.

Energiebesparing
De XS-serie biedt een hoge energie-efficiëntie, dankzij de M+ panelen.

webOS Smart-platform
Quad Core SoC* kan meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder aparte mediaspeler. Bovendien vergroot het webOS 3.0-platform het gebruiksgemak met een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige app-ontwikkeltools.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.