E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

40.123,00

Verkoop / LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

Outdoor display met indrukwekkende helderheid

Meer informatie over LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

Uitstekende Zichtbaarheid met Hoge Betrouwbaarheid
Met een hoge helderheid van 3.000 nits trekt LG’s buitendisplay, 86XE3FS, zelfs de aandacht van voorbijgangers onder direct zonlicht. Zorgvuldig ontworpen om verschillende extreme omgevingsveranderingen te weerstaan, levert het display stabiel opvallende inhoud zo lang als u het nodig heeft.

Hoge Helderheid
Met een ongelooflijke helderheid van 3.000 nits (Typ.) levert het buitendisplay 86XE3FS inhoud duidelijk weer en boeit het voorbijgangers, waardoor het het ultieme display is voor buitenzichtbaarheid.

Zichtbaar met Gepolariseerde Zonnebrillen
QWP (Quarter Wave Plate) zorgt voor heldere zichtbaarheid, zelfs wanneer de kijker gepolariseerde zonnebrillen draagt.

Slimme Helderheidscompensatie
De ingebouwde BLU-sensor meet voortdurend de helderheid van het display en compenseert automatisch voor verminderde helderheid tijdens gebruik.

Automatische Helderheidsregeling
De schermhelderheid wordt automatisch aangepast afhankelijk van het omgevingslicht. De helderheid wordt verhoogd bij licht voor betere zichtbaarheid en verlaagd in het donker voor efficiënt energiebeheer.

Antireflectiecoating
AR (Antireflectie) Coating is aangebracht op de 86XE3FS en verbetert de leesbaarheid door de interferentie tussen de achtergrondverlichting van het display en het gereflecteerde externe licht te verminderen. Zelfs onder direct zonlicht of sterke verlichting blijft de inhoud helder.

Brede Bedrijfstemperatuurrange
Het display biedt uitstekende betrouwbaarheid bij een breed scala aan bedrijfstemperaturen en ondergaat ook de zonneladingstest van LG, die veel thermische energie veroorzaakt. Hierdoor zijn er minder beperkingen voor buitentoepassingen.

Beveiligde Bescherming met IP56 Ontwerp
Het display is afgedicht met een IP56-ontwerp voor betrouwbare werking. Het is ontworpen om niet alleen waterdicht, maar ook weerbestendig te zijn tegen de schadelijke effecten van zon, regen, sneeuw, stof en wind, een essentiële functie voor buitentoepassingen.

Elektrische Veiligheid
De stroomonderbreker zit erin en zorgt voor absolute bescherming tegen overbelasting, kortsluitingen en ongewenste voltages. Dit type integratie zorgt voor preventieve oplossingen om toekomstige schade aan displays te voorkomen.

Beschermend Glas
Het geharde en gelamineerde voorste glas zorgt voor optimale bescherming tegen extreme weersomstandigheden, met als resultaat minimale tot geen schade door externe invloeden.

webOS Slim Platform
De Quad Core SoC (System-on-Chip) kan verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren zonder een aparte mediaspeler. Bovendien verbetert het webOS 3.0-platform de gebruikersgemak met een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige app-ontwikkelingstools.

Web Monitoring
De LG Control Manager, het ingebouwde webmonitoringsprogramma, maakt realtime diagnose mogelijk van diverse parameters zoals temperatuur, pixels, deurstatus, omgevingslicht en gyroscopen. Het kan te allen tijde eenvoudig worden bediend.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.