E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Live streaming

Live streaming

Jij je verhaal, wij de rest
De beste techniek in combinatie met de beste technici maken elk goed verhaal, fantastisch.

Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Vergroot je bereik

Door te livestreamen, bereik je een groter publiek dan alleen de mensen die fysiek aanwezig kunnen zijn bij het evenement of de locatie.

Interactie

Livestreaming biedt de mogelijkheid om in real-time te communiceren met kijkers door middel van vragen en antwoorden, live polls en andere interactieve elementen. Dit vergroot de betrokkenheid en betrokken publiek deelt je verhaal sneller en beter.

Social

Livestreams kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media en andere online platforms, waardoor het bereik van de livestream verder wordt vergroot en de potentiële betrokkenheid van het publiek toeneemt.

Tijdsbesparing

Livestreaming bespaart tijd voor zowel de organisator als de kijker, omdat het niet nodig is om fysiek naar een locatie te reizen.

Hergebruik

Na afloop van een livestream kan de content worden bewerkt en opnieuw worden gebruikt in andere marketingcampagnes of als promotiemateriaal voor toekomstige evenementen. Dit kan ook helpen het bereik op de lange termijn te vergroten.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Daan Prins, via daan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 033-2852940.
Daan Prins
Heeft oog voor detail

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

Audivio neemt alle techniek voor je uit handen

Bij een goede stream komt veel technische kennis kijken. Wij hebben alle middelen en de beste technici in huis om je op dit vlak volledig te ondersteunen.

Bereik- en publieksvergroting

Laat deelnemers overal ter wereld meekijken en ook meedoen met al je presentaties.

Interactie en betrokkenheid

Breng je cursus live en interactief via je eigen platform, Teams en/of Zoom naar een groot publiek

Kennisoverdracht

Maak het voor je bezoekers eenvoudig om deel te nemen aan je congres door dit live te streamen.

Promotie en marketing

Wij nemen je stream op en leveren je korte professionele filmpjes. Dit kun je inzetten als content op je social kanalen.

Bedrijfscommunicatie

Wij nemen je stream op en leveren je korte professionele filmpjes. Dit kun je inzetten als content op je social kanalen.

Evenementuitzending

Het live uitzenden van conferenties, beurzen, presentaties of evenementen voor een breder publiek dat niet fysiek aanwezig kan zijn.

Monitoring en gegevensverzameling

Het verzamelen van gegevens en statistieken over kijkersgedrag en betrokkenheid om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de videostreamingstrategie.

Een volledig ingerichte streaming­room

Stream je veel, organiseer je webinars, maak je veel opnamen of geef je regelmatig online training? Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.