E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Branches / Retail

Retail

Innovatie stimuleren, publiek boeien en succes in de automotive sector versnellen. Audivio’s audiovisuele oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van de automotive branche.

Automotive event partner Audivio

Positioneer je in de voorhoede
van de automotive branche

Audivio biedt een breed scala aan diensten, waaronder evenementen, producties, livestreams, geluidssystemen, narrowcasting, digital signage en oplossingen voor vergaderruimtes. Deze oplossingen zijn ideaal voor het verbeteren van merkaanwezigheid, operationele efficiëntie en klantervaringen.

Pakkende evenement ervaringen

Audivio's evenement oplossingen zijn op maat ontworpen om memorabele en meeslepende ervaringen te creëren. Of het nu gaat om een productlancering, dealer conventie of promotie evenement, Audivio's state-of-the-art audio en visuele technologie kan het publiek boeien en een blijvende indruk achterlaten.

Wereldwijd bereik met livestreams

In de onderling verbonden wereld van vandaag is het bereiken van een wereldwijd publiek noodzakelijk. Audivio's livestreaming oplossingen maken het mogelijk om evenementen, lanceringen en persconferenties uit te zenden naar een wereldwijd publiek, waardoor het bereik en de invloed van het merk wordt vergroot.

Kristalheldere geluidssystemen

Effectieve communicatie en uitzonderlijke geluidskwaliteit zijn van vitaal belang in de auto-industrie voor presentaties, vergaderingen en voertuiglanceringen. Audivio's geavanceerde geluidssystemen garanderen een helder geluid, wat de betrokkenheid en het begrip verbetert.

Dynamische Narrowcasting

Audivio's narrowcasting oplossingen faciliteren gerichte reclame en berichtgeving binnen dealerships en showrooms. Dit maakt het mogelijk om op maat gemaakte content te leveren aan specifieke regio's of demografische groepen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring voor potentiële kopers en het versterken van de merkidentiteit.

Boeiende Digital Signage

Audivio's digital signage oplossingen transformeren statische displays in interactieve, dynamische presentaties. Deze visueel opvallende displays brengen op effectieve wijze informatie over en houden klanten op de hoogte van de laatste innovaties en aanbiedingen in de auto-industrie.

Efficiënte vergaderruimte oplossingen

Audivio's oplossingen voor vergaderruimtes stroomlijnen interne activiteiten. Of het nu gaat om een brainstormsessie, strategievergadering of virtuele conferentie, de technologie van Audivio zorgt voor naadloze communicatie, samenwerking en productiviteit.

Audiovisuele oplossingen die voldoen aan de unieke eisen en uitdagingen van de automotive branche

Wij bieden een allesomvattende aanpak voor het verbeteren van klantervaringen, het optimaliseren van interne activiteiten en het leveren van visueel en auditief verbluffende presentaties. Door Audivio te kiezen, kunnen automotive bedrijven investeren in geavanceerde technologie die hun merken positioneren als leiders in de markt.

Samenwerking met Audivio belooft innovatie te stimuleren, publiek te boeien en succes in de automotive sector te versnellen. Deze kans nodigt de automobielindustrie uit om het potentieel van audiovisuele uitmuntendheid met Audivio te verkennen.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.