E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Oplossingen / Optredens en bands

Optredens en bands

Zeker bij een live optreden wilt u gegarandeerd zijn van perfect geluid en dito belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen. Audivio is dé partner bij de voorbereiding en uitvoering van de productie en ontzorgt u tijdens het gehele traject.
AV partner optredens en bands

Professionele techniek en ervaren technici

In overleg met u ontwerpen wij het podium, stellen een lichtplan en een geluidsontwerp op en nemen u alle technische faciliteiten uit handen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met de allerbeste merken en systemen, zoals het L’Acoustics Kara Line Array, een geluidsysteem dat ook bij grotere groepen mensen (1.000+) geluid zuiver en volledig dekkend weergeeft. In combinatie met de L’Accoustics Sound Vision software maken wij voor elke situatie een geluidsplan waarbij een ongeëvenaarde klankkwaliteit is gegarandeerd.

Belichting biedt een krachtige ondersteuning aan het optreden en kan een grote invloed hebben op de sfeer op het podium én in het publiek. Een optimale belichting maakt de show dan ook compleet. Onze hoog gekwalificeerde technici verzorgen voor u een professioneel lichtontwerp, uiteraard op basis van uw wensen. Een zorgvuldig samengestelde lichtshow met daarin de juiste kleuren en effecten draagt bij aan de unieke beleving van de bezoekers. De benodigde techniek wordt op de juiste plaats geïnstalleerd en wij zorgen ervoor dat tijdens het optreden alle (led)lampen, spots en lasers optimaal bijdragen aan het sfeervol uitlichten van de artiesten.

Audivio heeft een brede ervaring in de ondersteuning van (inter)nationale bands.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.