E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Start of Summer Event Bentley, Bugatti en Lamborghini uiterst succesvol

22 juni, 2018

Onlangs mochten we, in opdracht van Bentley, Bugatti en Lamborghini, het Start of Summer event verzorgen. In nauwe samenwerking met onze vaste opdrachtgever is een plan ontwikkeld om het event sfeervol aan te kleden, o.a. met mooi licht en zeer goed geluid.

We verzorgden verlichting in de showrooms van deze merken, een overdekt terras, VIP dek, uitlichting van bomen, mooie bolides, en een 14 meter boot.

De visuele kracht was overweldigend, zo vernamen we van diverse gasten. Onze opdrachtgever was erg tevreden.

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.