E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Spoed opdracht – Pensioen overleg

26 november, 2018

Donderdag j.l. kregen wij de vraag of wij alle techniek konden verzorgen voor een groot pensioenoverleg, welke 2 dagen (!) later zou plaatsvinden. De wens was dat de ruim 1.000 aanwezigen de sprekers zowel moesten konden horen, maar als ook konden zien. De aanwezigen zouden in 7 verschillende gedeelten van het pand en tenten plaatsnemen. 
Wij hebben met grote spoed een technisch plan ontworpen en 24 uur later zijn we met een flinke ploeg gaan opbouwen. Afgelopen zaterdag hebben wij het programma voor de opdrachtgever technisch vlekkeloos ontzorgd.

Verzorgde faciliteiten:
– complete videoregie, met HD remote camera’s, videoinstarts en Powerpoint weergave;
– signaal (audio/ video) distributie;
– diverse LCD schermen van 52 tot 82 inch;
– geluidsversterking;
– belichting;
– stroom distributie;

Heeft u een uitdaging, met grote of kleine spoed, bel ons op 033-2852940 (24/7 bereikbaar)

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.