E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Première film Dylan Haegens groot succes, Powered by Audivio!

3 september, 2018

Onlangs vond de première plaats van dé film van Dylan Haegens, in de schouwburg van Venray. Het is de eerste speelfilm van een Nederlandse YouTube ster, in alle opzichten een primeur dus! De schouwburg was afgeladen, de reacties waren erg enthousiast!
Na eerdere succesvolle samenwerkingen met producent Just Entertainment, mochten we ook deze première technisch faciliteren.
We hebben o.a. een zeer groot projectiescherm, een krachtige projector geschikt voor weergegeven van speelfilms en Dolby geluid ingezet, voor de bijna 1.000 gasten, waaronder veel BN’ers!

Inmiddels mag de film zeer succesvol genoemd worden, in 8 dagen zijn er meer dan 100.000 bezoekers geteld, wat het predicaat Gouden Film heeft opgeleverd.
Wij zijn vereerd dat we de première mochten faciliteren, en zien uit naar een volgende samenwerking!

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.