E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Nieuwjaarsreceptie Jaspers Group

13 januari, 2018

Voor onze partner en opdrachtgever Jaspers Group mochten we alle techniek voor hun nieuwjaarsreceptie verzorgen. In de fraaie locatie De Burcht in Amsterdam kwamen rond 100 medewerkers bijeen om het nieuwe jaar vrolijk in te luiden. Onderdeel van onze techniek zijn onze accu LED spots, wat mede als voordeel biedt dat op- en afbouwtijd flink verkort wordt. Uiteraard werd de bar en buffet uitgelicht en verzorgden we grote schermen en geluidsapparatuur. Het bleef gezellig tot in de kleine uurtjes!

Deze periode verzorgen we voor veel klanten techniek voor interne bijeenkomsten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel met 033-2852940 of mail naar info@audivio.nl

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.