E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Introductie Porsche Macan groot succes!

14 april, 2014

Op vrijdag 4 april j.l. werd de nieuwe Porsche Macan in Nederland geïntroduceerd. Audivio kreeg de mooie opdracht om de introductie audiovisueel te ondersteunen. Audivio tekende, in nauw overleg met opdrachtgever Pon Porsche Dealergroep, voor de creatieve invulling, en  koos voor een spectaculaire Video Mapping show. Op de afgedekte auto werd een video show geprojecteerd, waardoor de fraaie Porsche Macan spectaculair onder de aandacht gebracht werd.
Bijzonder aan deze opdracht was dat de onthulling gelijktijdig in alle 5 vestigingen van de Pon Porsche Dealergroep plaatsvond. Door de goede planning verliep de onthulling in alle vestigingen vlekkeloos.

Opdrachtgever Jasper Levie (Hoofd marketing Pon Porsche Dealergroep B.V.) over de samenwerking met Audivio:

“Ik heb de samenwerking ervaren als zeer prettig, jullie denken mee met de klant en binnen de mogelijkheden van de klant. Het eind resultaat was super en ik heb in de periode goed en snel met je kunnen schakelen. In drie woorden, flexibel, kwaliteit en meedenkend!”

Naast de Video Mapping show was Audivio verantwoordelijk voor de uitlichting van de showrooms, geluidsversterking, DJ equipment en stroomplannen, mede voor de catering.

De hele Video Mapping show is hier te bekijken:

Nadere informatie over de Porsche Macan vindt u op: http://www.porsche.com/netherlands/nl/models/macan/

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.