E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Indrukwekkende opening Tinfabriek

12 december, 2018

Onlangs faciliteerde Audivio de heropening van de Tinfabriek in Naarden. De Tinfabriek huisvest de werkplaats en showroom van Volvo Buitenweg en biedt via Meettin kantoor- en vergaderruimtes. Audivio zorgde voor een spectaculaire onthulling van het vernieuwde pand, door een tijdcode gestuurde lichtshow met lasereffecten, lichtfonteinen en een heuse sterrenregen. Alles uiteraard ondersteund met passende muziek, waardoor het een indrukwekkend schouwspel werd voor de 250 gasten!

Valentijn van der Burg is cofounder van Meettin en een van de initiatiefnemers van de verbouwing van de monumentale Tinfabriek. “Wij hebben Edan van Audivio gevraagd om de gehele opening te verzorgen. We hadden best hele specifieke wensen en wilden de fabriek onthullen middels een indrukwekkende lichtshow. Die wensen heeft Edan goed vertaald naar de werkelijkheid, waarbij hij ons alle technische faciliteiten uit handen heeft genomen en een geweldige opening heeft gerealiseerd. Ook tijdens het aansluitende feest was de muziek, het licht en het geluid tot in de puntjes verzorgd. Audivio heeft ons in het gehele voortraject en tijdens de opening zelf volledig ontzorgd, en daar zij we echt heel erg blij mee.”

Audivio is tevens partner van de Tinfabriek, wat inhoudt dat zij zorg te dragen voor de installatie en het onderhoud van alle audiovisuele apparatuur. Een opdracht van formaat, gezien de omvang van dit prestigieuze project. De vergaderruimtes zijn voorzien van professionele apparatuur met een groot gebruikersgemak. Met behulp van de Barco ClickShare kan een presentatie snel en eenvoudig met één druk op de knop worden gestart. Dankzij een encryptietoepassing is alle gepresenteerde data goed beveiligd. De kwalitatieve beeldschermen geven een haarscherp beeld en hebben een uitstekende connectiviteit. Als facilitair partner controleert Audivio periodiek de installaties en verzorgt het onderhoud: zowel preventief als correctief.

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.