E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Event JLL 50 jaar

16 september, 2019

Op donderdag 5 september verzorgden we de totale technische productie  voor het 50 jarig jubileum van JLL dé  wereldleider in vastgoeddiensten, opdracht van het bureau ELBA\REC, en in samenwerking met onze vaste band Sonny’s Inc.

Het feest werd gevierd op het binnenplein van het Atrium op de Zuidas dat volledig overdekt was met flextenten. Ruim 450 gasten genoten van de lekkere hapjes, drankjes en de show van Sonny’s Inc. met Monira Macintosh dancers en Dj Valentijn. Aan het einde van de avond stond iedereen te swingen! We verzorgden onder andere alle stroom infra, meerdere schermen, podium, geluid en licht. Wij danken Tessa van der Heiden voor de goede organisatie.

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.