E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Toepassingen / Live broadcasting

Live broadcasting

Een concert is een moment waar je publiek en de artiesten naartoe leven. Zeker bij een live optreden wil je gegarandeerd zijn van perfect geluid en belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Zakelijk evenement tinfabriek audiovisuele-productie Audivio

Professionele techniek en ervaren technici

We werken met de allerbeste merken en systemen, zoals L’Acoustics Line Array systemen, een geluidsysteem dat ook bij grotere groepen mensen (1.000+) geluid zuiver en volledig dekkend weergeeft. In combinatie met de L’Accoustics Sound Vision software maken wij voor elke situatie een geluidsplan waarbij een ongeëvenaarde klankkwaliteit is gegarandeerd.

Onze ervaren technici zorgen ervoor je er tijdens het hele traject geen omkijken naar hebt. In overleg ontwerpen wij het podium, stellen een lichtplan en een geluidsontwerp op en regelen alles wat nodig is. We denken mee, geven tips en verzorgen zowel de technische voorbereiding als de productie op het moment suprême zelf. We creëren de gewenste sfeer, met visuele hoogstandjes en een state-of-the-art geluidsweergave. Zo maken we er een onvergetelijke happening van, waar je publiek en de artiesten nog lang warme herinneringen aan koesteren.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.