E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Cosa Naarden kiest voor Audac en Audivio

29 oktober, 2018

Italiaans restaurant Cosa in Naarden schafte onlangs via Audivio een nieuw audiosysteem aan met uiteenlopende mogelijkheden. In het sfeervolle restaurant kunnen de bezoekers genieten van topgerechten uit de traditionele Italiaanse keuken. Passende achtergrondmuziek en een gezellig samenzijn in goed gezelschap maken de avond compleet. Het nieuwe audiosysteem maakt het mogelijk om voor de diverse zones binnen het restaurant het volume naar wens in te stellen. Tevens kan er voor gekozen worden om in de verschillende ruimtes te kiezen voor diverse muzieksoorten. Alles wordt eenvoudig bediend vanaf één iPad of smartphone, waarop gewerkt kan worden met diverse (online) muziekbronnen zoals bijvoorbeeld Spotify.

Eigenaar Jasper Borggreven: “Het systeem is simpel, flexibel en het werkt top. Maar de belangrijkste reden dat we hiervoor gekozen hebben is omdat Edan van Audivio het ons adviseerde, en dan weten we dat we het beste in huis halen. We zijn al jaren een zeer tevreden klant van Audivio: ze zijn accuraat, betrouwbaar en scherp geprijsd. Met dit systeem hebben wij topkwaliteit geluid voor de beste prijs. Wat wil je nog meer?”

Audivio is Certified Partner van Audac

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.