E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Toepassingen / Beeldcommunicatie

Beeldcommunicatie

Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor beeld en geluid. Gebruiksgemak en service staat bij ons altijd voorop. Lees meer over onze gebruiksvriendelijke en flexibele beeldcommunicatie oplossingen voor voor publieke ruimtes, kleine en grote bedrijven.

De kracht van Digital Signage en Narrowcasting

Met schermen of displays toon jij actuele informatie, wachttijden of infographicsaan het publiek. Gebruik het binnen of buiten, in elke ruimte zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations, hotels, ziekenhuizen of op kantoor en andere omgevingen om je publiek effectief te informeren.

Displays

Hoogwaardige schermen, geselecteerd op jouw omgeving, voor indrukwekkende visuele presentaties. Heldere beelden, strakke weergave in een passende behuizing zorgen voor optimale zichtbaarheid en aandacht van je publiek.

Players

Krachtige apparaten die naadloos aansluiten op je schermen en zorgen voor vloeiende en probleemloze weergave van je content. Volledige controle over je digitale boodschappen overal ter wereld te beheren vanaf je bureau.

Content management

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software waarmee je moeiteloos jouw content kunt beheren en aanpassen. Creëer en plan je informatie, en monitor de prestaties van je narrowcasting en digital signage op één centraal platform.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Tobias van der Meer, via tobias@audivio.nl. Wil je weten welke oplossing bij jouw situatie past? Bel dan met Tobias op 06-30793297.
Tobias van der Meer
Groot fan van dingen met een stekker

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.

40.123,00

LG 86XE3FS-B Outdoor full enclosure

1.928,00

LG 49XS4J High Brightness

272,00

Brightsign LS425 Media Player

Wij maken elke toepassing werkelijkheid

Overheid en bestuur

Verbeter de overheidscommunicatie door gerichte, real-time informatieverspreiding en betrokkenheid van burgers in openbare ruimtes en aangelegenheden.

Publieke ruimtes

Maak gebruik van real-time informatievoorziening en vergroot de zichtbaarheid van nuttige en relevante publieke informatie.

Kantoor

Stimuleer interne communicatie, deel informatie, betrek medewerkers en vertel je verhaal in je entré aan bezoekers, met dynamische displays en gerichte berichten.

Events, sport, recreatie

Informeer je deelnemers, toon programma's, promoot sponsoren en versterk de algehele beleving met visuals.

Reizen en route

Voorkom verrassingen bij je bezoekers door ze vroegtijdig te voorzien van dynamische en actuele reisinformatie relevant voor jouw publiek en locatie.

Zorg en welzijn

Verbeter patiëntcommunicatie, biedt real-time informatie, bevorder voorlichting en optimaliseer wachttijdbeheer voor een betere zorgervaring.

Installatieservice

Bij Audivio leveren we geen dozen achter de drempel. Wij zijn een full service installatiepartij met passie voor techniek. Wij installeren alles netjes voor je, en leggen uit hoe je jouw systeem kunt gebruiken.

Wij helpen onze klanten bij effectieve visuele communicatie

Onze passie is het faciliteren van overtuigende visuele communicatie door middel van narrowcasting.

Als technische partner bieden wij geavanceerde narrowcasting oplossingen voor naadloze integratie met de visie van onze klanten.

Wij leveren de benodigde technologie, inclusief hardware en software. Door je content zelf te beheren en te verspreiden, ben je in staat je doelgroep onder alle omstandigheden optimaal te informeren.

In 4 stappen goed geregeld

Advies

Elke omgeving en situatie is uniek. Daarom bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek jouw specifieke wensen zodat we samen een oplossing realiseren die bij je organisatie en doelstellingen past en waarde toevoegt.

Ontwerp

Wij vertalen de besproken punten naar een ontwerp en een offerte. Aan het einde van deze fase is duidelijk welke apparatuur, en mogelijk competenties van medewerkers, nodig zijn om invulling te geven aan jouw wensen.

Planning

Wij willen dat de uitvoering van onze werkzaamheden jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit. Daarom maken we samen een planning. Zo beperken we verstoringen en downtime van je ruimte tot een minimum.

Installatie

Het moment is daar! Onze professionals gaan aan de slag, installeren je nieuwe apparatuur en regelen alles voor je in. Na afloop geven we een demonstratie en laten zien hoe eenvoudig je systeem functioneert.

Ook voor evenementen, productlanseringen en bedrijfsfeesten ben je bij Audivio op de goede plek. Audivio is een one-stop-shop voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid voor publieke- en bedrijfstoepassingen.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf bestaande uit een hecht team van echte audiovisuele vakgekken. Naast advies, verkoop en installatie van vaste audiovisuele apparatuur hebben wij ook de beschikking over de beste middelen waarmee wij al meer dan 15 jaar impact weten te maken op publiek tijdens events. We hebben een klein hecht team met passie voor hetgeen dat we doen: Impact maken!

Ben je op zoek naar een audiovisueel partner? Neem dan contact op met Robbin Akster, via robbin@audivio.nl. Liever bellen? Bel dan met Robbin op 033-2852940.

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.