Digital Signage en Narrowcasting

Bereik je doelgroep op al je locaties

Digital signage en narrowcasting. Verkoop en installatie.

Met beeld bereik je je doelgroep op het juiste moment

Deze merken gingen je voor

Benut je eigen ruimte

De kracht van Digital Signage en Narrowcasting

Met schermen of displays toon jij informatie, advertenties of andere soorten media aan het publiek. Gebruik het binnen of buiten, in elke ruimte zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations, hotels, ziekenhuizen, restaurants of op kantoor en andere omgevingen om je publiek effectief te bereiken.

Een Compleet Digital Signage en Narrowcastingpakket

Voor jou geïnstalleerd

Displays

Hoogwaardige schermen, geselecteerd op jouw omgeving, voor indrukwekkende visuele presentaties. Heldere beelden, strakke weergave in een passende behuizing zorgen voor maximale impact en betrokkenheid van je publiek.

Players

Krachtige apparaten die naadloos aansluiten op je schermen en zorgen voor vloeiende en probleemloze weergave van je content. Volledige controle over je digitale boodschappen overal ter wereld te beheren vanaf je bureau.

Software

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software waarmee je moeiteloos jouw content kunt beheren en aanpassen. Creëer en plan je boodschappen, en monitor de prestaties van je narrowcasting en digital signage op één centraal platform.

Easy does it!

Narrowcast je content snel en eenvoudig

Maak Je Eigen Ontwerp

Agendeer Je Content

Beheer In De Cloud

Vertoon Op Locatie

Digital Signage en Narrowcasting. Verkoop en Installatie.

Hoe werkt het?

Zo werkt het

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom nemen we de tijd om je wensen te begrijpen en te combineren met de specifieke omgeving waarin je displays worden geplaatst. Dit zorgt voor een naadloze integratie en optimale visuele impact.

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. We nemen de tijd om je doelen te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je behoeften en budget. Van hardwarekeuze tot contentmanagement oplossing, wij begeleiden je door het hele proces.

Wij zorgen voor een probleemloze levering en vakkundige installatie van je narrowcasting en digital signage oplossingen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat je displays perfect worden geïnstalleerd en volledig operationeel zijn, zodat je direct kunt beginnen met het bereiken van je doelgroep.

Content beheren en plannen kunnen wij voor je doen, maar dit kun je ook eenvoudig zelf. Daarom bieden we hands-on training en instructie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je narrowcasting en digital signage systeem haalt. We leren je hoe je jouw content kunt beheren, plannen en aanpassen, zodat je zelf de controle hebt over je boodschappen.

Onze toewijding aan uitstekende service stopt niet na de installatie. We bieden regelmatig onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal blijft presteren. Bij eventuele problemen staan onze experts klaar om snel en efficiënt oplossingen te bieden, zodat je narrowcasting en digital signage altijd probleemloos functioneren.

Ontdek de veelzijdigheid van digital Signage

Wij maken elke toepassing werkelijkheid

Retail

Verbeter de klantbetrokkenheid, bevorder merkbekendheid en stimuleer de verkoop met aantrekkelijke en gerichte promoties.

Horeca

Verbeter de menuweergave, promoot aanbiedingen en personaliseer de gastervaring voor betere engagement.

Kantoor

Stimuleer interne communicatie, deel informatie en betrek medewerkers met dynamische displays en gerichte berichten.

Evenementen

Informeer je deelnemers, toon programma's, promoot sponsoren en versterk de algehele beleving met visuals.

Entertainment

Versterk de merkbeleving, toon promoties, bevorder publieksinteractie en creëer een meeslepende sfeer.

Zorg

Verbeter patiëntcommunicatie, biedt real-time informatie, bevorder gezondheidsvoorlichting en optimaliseer wachttijdbeheer voor een betere zorgervaring.

Digital Signage en Narrowcasting. Verkoop en Installatie.

Dit zeggen onze klanten

Onze digitale raadsleden- bijeenkomst vanuit Euretco ging vlekkeloos. Twee simultane streams via Vimeo en Teams events om te bekijken en via chat te reageren. Daarnaast meerdere sprekers via externe verbindingen, en stellingen via Mentimeter. Audivio heeft dit vlekkeloos voor ons verzorgd, ik kan hen van harte aanbevelen.

Karla Oosting

Bureau Regio Amersfoort

Erg bedankt voor alle hulp bij het organiseren van ons webinar! Het ging heel goed. Marc, Mart en collega waren snel, deskundig en vriendelijk, en we hadden alle vertrouwen. Dat komt natuurlijk ook door de voorbereiding met jou. Het was niet de grootste opdracht, maar voor ons heel belangrijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”

Jantien van Berkel

Wageningen University & Research

Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!

Tiny Dijkstra

Eventmanager MTH

Binnen 24 uur een reactie?

Onze narrowcasting en digital signage experts zitten klaar en we helpen je graag.