Audio voor sport en recreatie

al vanaf € 562

De perfecte en complete audio-installatie voor jouw sport, recreatie of fitness onderneming of vereniging. Nu kan het al v.a. € 562. Bel en app voor info.

Wij werken o.a. voor:

Audac - PURRA5.2E

30m2 / 1 zone
Achtergrondmuziek

vanaf 562

Audac - SUBLI2.3E

30m2 / 1 zone
Achtergrondmuziek

vanaf 1052

Audac - MENTO4.4Z

200m2 / 2 zone
Achtergrondmuziek

vanaf 1333

Audac - FESTA7.2E

30m2 / 1 zone
Voorgrondmuziek

vanaf 917

Audac - SUBLI2.9E

100m2 / 1 zone
Voorgrondmuziek

vanaf 1052

Audac - MENTO4.8W

200m2 / 3 zone
Voorgrondmuziek

vanaf 1333

Bedien je geluid overal met de App

Bediening van je geluidsysteem was nog nooit zo eenvoudig. Bedien je volledige systeem en al je ruimtes vanaf je mobiele telefoon, tablet of pc.
audio_voor_fitness
audio_voor_tennisclubs

Audivio regelt het

Van ontwerp tot installatie en integratie. Ons team staat voor je klaar en helpt je bij het neerzetten van de ultieme audiovisuele beleving voor elke sport- of recreatie-onderneming en vereniging.

Design en kwaliteit

Neem nu een kijkje in een deel van onze productlijn. Ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl en ontdek onze uitgebreide collectie van designspeakers en apparatuur voor sport en recreatie toepassingen.

Muurluidsprekers

ATEO SERIE

ATEO is een reeks buitengewone luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor vaste installatietoepassingen. Verschillende montagebeugels zorgen voor een geraffineerde afwerking.

VIRO5

Een geluid dat blijft hangen! De VIRO5 is ontworpen om indruk op je te maken met zijn krachtige punch. De opmerkelijke bouwkwaliteit gaat verder dan esthetiek en biedt de ideale verhouding tussen grootte en geluid voor een breed scala aan toepassingen.

ALTIxM SERIE

Een uniek, eigentijds gebogen ontwerp geeft de ALTIxM een stijlvolle uitstraling met tal van installatiemogelijkheden. De serie beschikt over een hoogwaardige drivercompositie in combinatie met een faseplug voor een uitstekende prestatie.

XENO SERIE

De XENO-serie is speciaal ontworpen voor vaste audio-installaties in moderne omgevingen en biedt verschillende maten eigentijdse en elegant ontworpen oplossingen. Wat ze zo uniek maakt, is hun full-range geluidsontwerp, waardoor ze kunnen worden gebruikt zonder extra bascabinet.

WX SERIE

Ontdek onze meest universele wandluidspreker in het assortiment. De WX-serie is ontworpen voor een high fidelity reproductie van muziek en spraak. De speakers kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

NELO706

De NELO706 is ontworpen voor toepassingen waar onopvallend geluid vereist is. De constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een mooie reproductie van muziek en spraak.

Zoek je iets bijzonders?

Laten we samen een fantastische ervaring neerzetten

Maak een afspraak met ons team en we maken het samen waar!

Hangende luidsprekers

Met hangende luidsprekers breng je hoogwaardige kwaliteit van je muziek naar locaties met open architectuur en hoge plafonds. Toepassingen zijn industriële omgevingen en andere grote open ruimtes.

ALTI SERIE

Opgebouwd uit hoogwaardige componenten, biedt de ALTI-serie eersteklas prestaties voor veeleisende toepassingen. Het opslaan van de verbindingskabel, stalen ophanging en veiligheidskabel in één enkele buitenmantel in combinatie met een veilig Dual Gripple™ vergrendelingssysteem maakt de ALTI-serie uniek in zijn soort.

SP SERIE

De SP-serie zijn geluidsprojectoren met een hoge efficiëntie die zijn ontworpen om een uitstekende spraakverstaanbaarheid en reproductie van achtergrondmuziek te bieden. Het 360° horizontale dekkingspatroon maakt de luidspreker perfect geschikt voor grote open ruimtes zoals oude omgebouwde fabriekshallen of hoge ruimtes.

Hulp nodig?

Onze integratie specialisten zitten klaar en ze helpen je graag.

Audac - Inspired by Sound

Geweldig geluid. Gedreven door innovatie en geloof in het creëren van prachtige producten die de essentie van design vastleggen. Daar staan wij achter. We denken in oplossingen en streven naar kwaliteit, eenvoud en bedieningsgemak bij alles wat we doen. Daarom kiezen wij voor Audac.

Inbouw- en plafondluidsprekers

Creëer een geïntegreerd systeem met deze passieve ingebouwde luidsprekers en geniet overal comfortabel van kristalhelder geluid. Plafondluidsprekers of inbouwluidsprekers kunnen in elke kleur worden geleverd, zijn gemakkelijk te installeren en zijn bijna onzichtbaar in hun omgeving.

CALI SERIE

De CALI-serie garandeert eersteklas prestaties voor de reproductie van muziek en spraak. De geoptimaliseerde constructie van de achterdome zorgt voor een consistent geluidsprofiel en voor een zeer geringe inbouwdiepte.

CELO SERIE

Een elegante uitstraling met minimale visuele impact! De CELO-serie zijn eersteklas plafondluidsprekers die zorgvuldig zijn vervaardigd uit kwalitatieve componenten. Door de zeer dunne 1 mm rand en beperkte roosterdiepte worden deze luidsprekers bijna onzichtbaar wanneer ze zijn gemonteerd.

CIRA SERIE

Met de keuze voor hoogwaardige conusmaterialen kan de CIRA-serie uitzonderlijke verstaanbaarheid en prestaties van achtergrondmuziek garanderen.

MERO SERIE

Een elegante uitstraling met minimale visuele impact! De MERO-serie zijn hoogwaardige, slanke rechthoekige luidsprekers die zijn vervaardigd uit een selectie van hoogwaardige materialen. In combinatie met nauwkeurig akoestisch vakmanschap maakt dit deze luidsprekers superieur in hun klasse.

Overal goed geluid?

Voor elke omgeving, voor elke toepassing. Indoor en outdoor.

Wij leveren een ervaring die past bij je identiteit en imago

Bedien meerdere zones

Een sportveld, kantine, tribune , zaalverhuur of bar? Voor elke toepassing leveren wij een een optimale oplossing en passende service op locatie.

Bedieningspanelen

Met deze elegante wandbedieningspanelen is het bedienen van je audio-installatie voor iedereen mogelijk. Samen met gebruiksgemak en modern design is dit een ideale oplossing voor elke situatie.

NCP105

Met PoE/IP-gebaseerde communicatie zal dit toekomstbestendige wandpaneel compatibel zijn en blijven met bestaande en toekomstige producten.

DW5066

Een alles-in-één wandpaneelcontroller voor multi-zone digitale audio matrixsystemen en multimedia digitale audio mixers.

WP225

Voorzien van een bluetooth receiver, een microfoonontvanger en een line-ingang combineert dit wandpaneel stijl met een veelzijdigheid.

Wij komen overal.

Waar wil jij vandaan streamen?

Jouw locatie

Wij komen bij jou op locatie en verzorgen alles van de technische voorbereiding tot de gehele productie; wij nemen alles uit handen. Gelijktijdig streamen van en naar meerdere locaties? Geen probleem!

Meerdere locaties

Bevinden de sprekers zich op diverse locaties? Geen probleem. Wij zorgen voor de juiste middelen en ondersteunende technici op meerdere locaties tegelijkertijd. Daarnaast plaatsen we ook schermen zodat iedereen de stream overal kan volgen.

Onze eigen studio

Onder de rook van Hilversum, op Landgoed Groot Kievitsdal staat onze professionele studio. We nodigen je uit om deze te gebruiken, inclusief de beste techniek en ervaren technici. Ideaal voor webinars, talkshows en meer. 

Wij streamen naar jouw kanaal

Toepassingen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met streaming kun je veel kanten op. Van vergadering tot event. Van bruiloft tot uitvaart. Wij zijn je partner en hebben altijd de juiste oplossing.

Presentatie

Laat deelnemers overal ter wereld meekijken en ook meedoen met al je presentaties.

Training

Breng je cursus live en interactief via je eigen platform, Teams en/of Zoom naar een groot publiek.

Congres

Maak het voor je bezoekers eenvoudig om deel te nemen aan je congres door dit live te streamen.

Social content

Wij nemen je stream op en leveren je korte professionele filmpjes. Dit kun je inzetten als content op je social kanalen.

Dit zeggen onze klanten

Onze digitale raadsleden- bijeenkomst vanuit Euretco ging vlekkeloos. Twee simultane streams via Vimeo en Teams events om te bekijken en via chat te reageren. Daarnaast meerdere sprekers via externe verbindingen, en stellingen via Mentimeter. Audivio heeft dit vlekkeloos voor ons verzorgd, ik kan hen van harte aanbevelen.

Karla Oosting

Bureau Regio Amersfoort

Erg bedankt voor alle hulp bij het organiseren van ons webinar! Het ging heel goed. Marc, Mart en collega waren snel, deskundig en vriendelijk, en we hadden alle vertrouwen. Dat komt natuurlijk ook door de voorbereiding met jou. Het was niet de grootste opdracht, maar voor ons heel belangrijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”

Jantien van Berkel

Wageningen University & Research

Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!

Tiny Dijkstra

Eventmanager MTH

Zo kan het ook

Liever je eigen streaming room?

Stream je veel of maak je veel eigen opnamen?  Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.

Hybride events

Live streamen van een event heeft vele voordelen. Het stelt je in staat om je bereik te vergroten en meer mensen te bereiken dan met een fysiek event mogelijk zou zijn. Bovendien kunnen kijkers van over de hele wereld deelnemen, waardoor je merk of boodschap een globaal publiek kan bereiken. Live streaming is een krachtige manier om je event naar het volgende niveau te tillen en de impact te vergroten.

We helpen je snel verder

Onze specialisten zitten klaar en helpen je graag de perfecte audio-oplossing voor jouw club, onderneming of vereniging te realiseren.