Inspired by Sound

Audac

Geluidsinstallaties voor horeca, retail, corporate, showrooms, publieke sector, recreatie en educatie. Indoor en outdoor. Audac kan alles aan.

Wij werken o.a. voor:

Perfecte ervaring

Audio voor elke toepassing

Design, ontwerp en kwaliteit zijn essentieel voor elke succesvolle bar of restaurant. De vorm, grootte, plaatsing, materialen en kleuren van de speakers dragen allemaal bij aan een geweldige luisterervaring en om het merk tot leven te brengen.

Het gebruik van audio in de retailmarkt is van cruciaal belang om de doelgroep te bereiken en een unieke merkbeleving te creëren. Het ontwerpen van een goede audio-ervaring vereist een goed begrip van de doelgroep, de locatie en het type producten dat wordt aangeboden. Met Audac haal je kwalitatieve apparatuur met een slim ontwerp in huis.

Audio in de bedrijfsomgeving verbetert de stemming van werknemers, vermindert stress, verhoogt de productiviteit en verbetert de samenwerking. Investeringen in kwalitatieve audio-oplossingen doet iets met je merk en leidt tot tevreden werknemers en draagt bij aan positieve bedrijfsresultaten.

Een goede audio-ervaring in showrooms versterkt de klantbeleving en benadrukt de sterke punten van de showroom en van je product. Investeer in kwalitatieve audio-oplossingen voorzien van bedieningsgemak en de mogelijkheid om meerdere zones van audio te voorzien. Dit verhoogt de klanttevredenheid en je verkoopresultaten.

Of je nu op zoek bent naar speakers voor indoor- of outdoor, onze installaties zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, waait of juist prachtig weer is, onze speakers leveren altijd een kristalhelder geluid, zodat je leden, gasten en klanten genieten van hun favoriete muziek of aankondigingen.

Interview Audivio Daan Prins event evenement audiovisuele productie

Audivio regelt het

Van ontwerp tot installatie en integratie. Ons team staat voor je klaar en helpt je bij het neerzetten van de ultieme audiovisuele beleving in je bedrijf of organisatie.

Design en kwaliteit

Neem nu een kijkje in een deel van onze productlijn, ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl en ontdek onze uitgebreide collectie van designspeakers en apparatuur.

Muurluidsprekers

ATEO SERIE

ATEO is een reeks buitengewone luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor vaste installatietoepassingen. Verschillende montagebeugels zorgen voor een geraffineerde afwerking.

VIRO5

Een geluid dat blijft hangen! De VIRO5 is ontworpen om indruk op je te maken met zijn krachtige punch. De opmerkelijke bouwkwaliteit gaat verder dan esthetiek en biedt de ideale verhouding tussen grootte en geluid voor een breed scala aan toepassingen.

ALTIxM SERIE

Een uniek, eigentijds gebogen ontwerp geeft de ALTIxM een stijlvolle uitstraling met tal van installatiemogelijkheden. De serie beschikt over een hoogwaardige drivercompositie in combinatie met een faseplug voor een uitstekende prestatie.

XENO SERIE

De XENO-serie is speciaal ontworpen voor vaste audio-installaties in moderne omgevingen en biedt verschillende maten eigentijdse en elegant ontworpen oplossingen. Wat ze zo uniek maakt, is hun full-range geluidsontwerp, waardoor ze kunnen worden gebruikt zonder extra bascabinet.

WX SERIE

Ontdek onze meest universele wandluidspreker in het assortiment. De WX-serie is ontworpen voor een high fidelity reproductie van muziek en spraak. De speakers kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

NELO706

De NELO706 is ontworpen voor toepassingen waar onopvallend geluid vereist is. De constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een mooie reproductie van muziek en spraak.

Zoek je iets bijzonders?

Laten we samen een fantastische ervaring neerzetten

Maak een afspraak met ons team en we maken het samen waar!

Hangende luidsprekers

Met hangende luidsprekers breng je hoogwaardige kwaliteit van je muziek naar locaties met open architectuur en hoge plafonds. Toepassingen zijn grootschalige winkelomgevingen, magazijnen en andere grote open ruimtes.

ALTI SERIE

Opgebouwd uit hoogwaardige componenten, biedt de ALTI-serie eersteklas prestaties voor veeleisende toepassingen. Het opslaan van de verbindingskabel, stalen ophanging en veiligheidskabel in één enkele buitenmantel in combinatie met een veilig Dual Gripple™ vergrendelingssysteem maakt de ALTI-serie uniek in zijn soort.

SP SERIE

De SP-serie zijn geluidsprojectoren met een hoge efficiëntie die zijn ontworpen om een uitstekende spraakverstaanbaarheid en reproductie van achtergrondmuziek te bieden. Het 360° horizontale dekkingspatroon maakt de luidspreker perfect geschikt voor grote open ruimtes zoals fabriekshallen of grote winkelruimtes.

Hulp nodig?

Onze integratie specialisten zitten klaar en je helpen je graag.

Audac - Inspired by Sound

Geweldig geluid. Gedreven door innovatie en geloof in het creëren van prachtige producten die de essentie van design vastleggen. Daar staan wij achter. We denken in oplossingen en streven naar kwaliteit, eenvoud en bedieningsgemak bij alles wat we doen. Daarom kiezen wij voor Audac.

Inbouw- en plafondluidsprekers

Creëer een geïntegreerd systeem met deze passieve ingebouwde luidsprekers en geniet overal comfortabel van kristalhelder geluid. Plafondluidsprekers of inbouwluidsprekers kunnen in elke kleur worden geleverd, zijn gemakkelijk te installeren en zijn bijna onzichtbaar in hun omgeving.

CALI SERIE

De CALI-serie garandeert eersteklas prestaties voor de reproductie van muziek en spraak. De geoptimaliseerde constructie van de achterdome zorgt voor een consistent geluidsprofiel en voor een zeer geringe inbouwdiepte.

CELO SERIE

Een elegante uitstraling met minimale visuele impact! De CELO-serie zijn eersteklas plafondluidsprekers die zorgvuldig zijn vervaardigd uit kwalitatieve componenten. Door de zeer dunne 1 mm rand en beperkte roosterdiepte worden deze luidsprekers bijna onzichtbaar wanneer ze zijn gemonteerd.

CIRA SERIE

Met de keuze voor hoogwaardige conusmaterialen kan de CIRA-serie uitzonderlijke verstaanbaarheid en prestaties van achtergrondmuziek garanderen.

MERO SERIE

Een elegante uitstraling met minimale visuele impact! De MERO-serie zijn hoogwaardige, slanke rechthoekige luidsprekers die zijn vervaardigd uit een selectie van hoogwaardige materialen. In combinatie met nauwkeurig akoestisch vakmanschap maakt dit deze luidsprekers superieur in hun klasse.

Zoek je iets bijzonders?

Voor elke omgeving, voor elke stijl, voor elke toepassing

Wij leveren een ervaring die past bij je identiteit en je merk

Bedien meerdere zones

Een receptie, bedrijfshal, buitenterras, kantine of sportveld? Voor elke toepassing leveren wij een een optimale oplossing en passende service op locatie.

Bedieningspanelen

Met deze elegante wandbedieningspanelen is het bedienen van je audio-installatie voor iedereen mogelijk. Samen met gebruiksgemak en modern design is dit een ideale oplossing voor elke situatie.

NCP105

Met PoE/IP-gebaseerde communicatie zal dit toekomstbestendige wandpaneel compatibel zijn en blijven met bestaande en toekomstige producten.

DW5066

Een alles-in-één wandpaneelcontroller voor multi-zone digitale audio matrixsystemen en multimedia digitale audio mixers.

WP225

Voorzien van een bluetooth receiver, een microfoonontvanger en een line-ingang combineert dit wandpaneel stijl met een veelzijdigheid.

We helpen je snel verder

Onze integratie specialisten zitten klaar en je helpen je graag.