Verkoop schermen

24/7 haarscherp beeld

Ook voor de aanschaf van schermen en projectoren is Audivio uw partner, alsmede voor alle benodigde infrastructuur. Wij leveren eenvoudig te bedienen professionele apparatuur met een schitterend industrieel design. Door de hoogwaardige, continue koeling kunnen de schermen probleemloos 24/7 ingezet worden. De kwalitatieve beeldschermen geven zelfs in de grootste formaten een haarscherp beeld en hebben een uitstekende connectiviteit. Of u nou werkt met een draadloze aansluiting vanaf een laptop, tablet of mobiele telefoon: voor elke gewenste situatie bieden we een oplossing. De schermen zijn bovendien energiezuinig en daarmee uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

“Een kwestie van inpluggen en presenteren maar.”

In het najaar van 2018 werd het gemeentehuis van Baarn ingrijpend opgeknapt, zo kregen alle kantoorruimtes in het nieuwbouwgedeelte een facelift. Ook kwamen er nieuwe aansluitingen in muren en plafonds voor betere wifi en mobiele ontvangst. Op advies van Audivio werden er 13 schermen in diverse maten geïnstalleerd op de diverse vergaderlocaties. Eric Hartog, ICT regisseur bij de Gemeente Baarn: “We werkten nog met hele oude apparatuur waarbij de pixels eigenlijk gewoon wegvielen, dus we wilden heel graag een handige oplossing met echt goede beeldkwaliteit. Die heeft Audivio ons geleverd. De grote schermen geven een super scherp beeld, waarbij we in principe werken met vaste computers: zogenaamde Thin clients waarmee je snel een eenvoudig op het netwerk kunt inloggen. Maar ook wanneer iemand met een externe laptop een presentatie wil geven is dit heel snel geregeld. Een kwestie van inpluggen en presenteren maar, zo snel gaat dat.”

Audivio is al jaren de vaste leverancier voor de Gemeente Baarn als het gaat om audiovisuele apparatuur. Zowel wat betreft verhuur als onderhoud. Hartog: “Als gemeente werken wij sowieso graag met lokale leveranciers, en Audivio is hier eigenlijk kind aan huis. Die korte lijntjes werken gewoon heel prettig, dat is voor ons ideaal. Los daarvan is de samenwerking met Audivio gewoon uitstekend, wij zijn echt heel tevreden.”

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimmer vergaderen, of wilt u uw receptie of andere ruimte aankleden van een scherm, neem dan eens contact op met ons voor een kennismaking.

De Kronkels 31B
3752 LM Bunschoten
033-2852940

Postadres
Audivio, Van Neslaan 11
3742 MN Baarn

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op, of vraag een offerte aan!