Verkoop geluidsystemen

Optimale geluidsbeleving

Iedere locatie, iedere specifieke situatie vraagt om een AV-oplossing op maat. Uiteraard bieden wij u de keuze uit de allerbeste merken, om zo uw gasten een optimale geluidsbeleving te bieden. Audivio is Certified Partner van het kwaliteitsmerk Audac, waardoor wij u door de gunstige inkoopcondities de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technologieën, zodat u verzekerd bent van onze up to date expertise. Naast Audac leveren wij topmerken als ‘L Accoustics en Sennheiser. De diverse systemen zijn eenvoudig te bedienen, en kunnen streamen vanuit verschillende bronnen zoals rechtenvrije streamingsdiensten, Spotify, internetradio en MP3 playlisten. Per ruimte kunt u zowel de bron als het volume instellen. Ook een draadloze microfoon kan eenvoudig op het systeem worden aangesloten. Kwaliteit en gemak: dat is onze belofte.

Italiaans restaurant Cosa in Naarden schafte onlangs via Audivio een nieuw audiosysteem aan met uiteenlopende mogelijkheden. In het sfeervolle restaurant kunnen de bezoekers genieten van topgerechten uit de traditionele Italiaanse keuken. Passende achtergrondmuziek en een gezellig samenzijn in goed gezelschap maken de avond compleet. Het nieuwe audiosysteem maakt het mogelijk om voor de diverse zones binnen het restaurant het volume naar wens in te stellen. Tevens kan er voor gekozen worden om in de verschillende ruimtes te kiezen voor diverse muzieksoorten. Alles wordt eenvoudig bediend vanaf één iPad of smartphone, waarop gewerkt kan worden met diverse (online) muziekbronnen zoals bijvoorbeeld Spotify.

“Het systeem is simpel, flexibel en het werkt top. Maar de belangrijkste reden dat we hiervoor gekozen hebben is omdat Edan van Audivio het ons adviseerde, en dan weten we dat we het beste in huis halen. We zijn al jaren een zeer tevreden klant van Audivio: ze zijn accuraat, betrouwbaar en scherp geprijsd. Met dit systeem hebben wij topkwaliteit geluid voor de beste prijs. Wat wil je nog meer?”   

Eigenaar, Jasper Borggreven

Voor Restaurant Cosa adviseerde we een meer-zone systeem, waardoor in de verschillende ruimtes zowel de bronkeuze als het geluidsniveau onafhankelijk regelbaar is. We kunnen verschillende bronnen inzetten, waaronder streamingdiensten als Spotify, zodat een constant prettige playlist hoorbaar is.

Audivio is Certified Partner van Audac, en levert daarnaast merken als ‘L Accoustics, Sennheiser en nog veel meer.

De Kronkels 31B
3752 LM Bunschoten
033-2852940

Postadres
Audivio, Van Neslaan 11
3742 MN Baarn

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem vrijblijvend contact op, of vraag een offerte aan!