Groot nieuws! We gaan verhuizen

Waarom? Omdat we simpelweg uit ons jasje zijn gegroeid. Het is tijd voor een nieuwe stap en we hebben een geweldige kans gekregen: het pand van onze buren komt beschikbaar, en we hebben deze kans met beide handen aangegrepen.

Vanaf 5 juli 2023 zijn we te vinden op ons nieuwe adres:

De Kronkels 31 D

3752 LM bunschoten-Spakenburg

Het nieuwe pand is maar liefst 4 keer zo groot als ons huidige onderkomen, wat betekent dat we veel meer ruimte hebben om te groeien, nieuwe ideeën te ontwikkelen en jullie nog beter van dienst te zijn.

Onze nieuwe locatie is aan alle kanten een serieuze upgrade. Het is een mooi modern pand en daardoor duurzamer en het biedt een professionele en representatieve uitstraling. Echt een plek waar we graag klanten ontvangen, lekker kunnen werken en waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons nieuwe adres. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek